خصوصی سازی پول عمومیعلوم انسانیسیاست خصوصی سازی پول فریدریش آوگوست فون هایک و 2 نفر دیگر 4.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر آماره شابک 9786007446577 تعداد صفحات 288 تاریخ انتشار 1398/12/7 توضیحات کتاب خصوصی سازی پول، نویسنده فریدریش آوگوست فون هایک. اقتصادی ادبیات اتریش دهه 1970 میلادی سیاسی ادبیات واقع گرایانه بریدۀ کتابهای مرتبط به خصوصی سازی پول مهدی عبدالعلی پور 1403/3/6 خصوصی سازی پول فریدریش آوگوست فون هایک 4.0 1 صفحۀ 28 من نمیخواهم دولت را از هیچکاری منع کنم، مگر یک کار: بازداشتن دیگران از کارهایی که میتوانند بهتر از دولت انجام دهند. 0 10 یادداشتها محبوبترین جدید ترین مهدی عبدالعلی پور 1403/3/12 ایده اصلی کتاب کوتاه کردن دست دولت از خلق نقدینگی و انحصار در انتشار پوله صحت و درستی این ایده بر هیچ فردی با مطالعه حداقلی اقتصاد پوشیده نیست، اما در انتخاب راهکار رسیدن به این هدف اختلاف زیادی بین اقتصاددانها وجود داره شاید رادیکالترین راهکار متعلق به هایک و همین کتاب باشه،《خصوصیسازی پول》، یعنی گرفتن انحصار خلق پول از دولت و ورود بخش خصوصی به خلق پول هایک تو این کتاب به بخش قابل توجهی از ابهامها و سوالها راجع به خصوصیسازی پول جواب داده اما در واقعیت، چیزی که امروز شاهدشیم در جهان و به ویژه ایران، ورود بخش خصوصی به خلق پول بدون رعایت الزامات هایک و تولید تعداد زیادی ارز(پول) انگلی و کاهش روزانه ارزش پول ملی به دلیل وجود همین پولهای انگلیه، این نکته رو هایک پیشبینی کرده بود و معتقد بود سیستم پولی چه بخواهد و چه نخواهد به این سمات خواهد رفت به نظرم هرکسی که میخواد مطالعات پولی، بانکی داشته باشه حتما باید این کتاب رو بخونه 1 31