معرفی کتاب دختر عموی من راشل اثر داریوش شاهین مترجم داریوش شاهین دختر عموی من راشل داریوش شاهین 3.2 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 1 ناشر جاویدان شابک 9789645732385 تعداد صفحات 504 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب دختر عموی من راشل، مترجم داریوش شاهین. بریدۀ کتابهای مرتبط به دختر عموی من راشل هانیه زارع 1402/11/23 دختر عموی من راشل داریوش شاهین 3.3 1 صفحۀ 100 تاکنون در زندگی خود را تا این اندازه عصبی و خسته نیافته بودم. حتی روزهای تلاش در هوای آزاد در فصل درو، گفتوگو با کشاورزانی که قرضشان را نپرداخته بودند، سعی در حل اختلاف دهقانان با همسایههایشان، هیچیک قابل قیاس با پنج دقیقه گفتوگو با زنی نبود که ناگهان شادیش به خشم مبدل میشد. با خود فکر کردم آیا آخرین اسلحه زنان اشکشان است؟ آیا آنها میدانند این اسلحه چه اثری روی تماشاگر دارد؟ 0 6 هانیه زارع 1402/11/23 دختر عموی من راشل داریوش شاهین 3.3 1 صفحۀ 49 عیب ما این است که مجسمه نیستیم و بشر هستیم. 1 5 لیستهای مرتبط به دختر عموی من راشل هستی 1403/5/1 کتابهای تیرماه 8 کتاب انتظار داشتم بیشتر بخونم 0 4 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاطمه صابری فر 1403/5/17 سبک گوتیک عاشقانه از زمان نوجوونی برام جذاب بوده و هنوزم هست. شخصیتهای مرموز، طبیعت فوقالعاده توصیف شده، عمارت های رازآلود و بینهایت زیبا و عشقی که اینجا اتفاق میوفته. چیزی که دافنه دوموریه رو از سایرِ نویسندههای گوتیک عاشقانه متمایز میکنه، قدرتش توی به تصویر کشیدن روند عاشق شدن شخصیت هاست. هم توی رمان ربکا و هم این رمان شما کاملا به شخصیت اصلی داستان حق میدید که عاشق شوند. شخصیتهای این کتاب رو خیلی دوست داشتم. تا صفحه آخر نتونستم پایان رو پیش بینی کنم و کاملا با احساسات فیلیپ همراه شدم. با همه اینها در مقام مقایسه، فکر میکنم که رِبِکای دوموریه قدری قویتر بود و بنیهی داستان قَدَر تری داشت. من این نسخه رو نخوندم. نسخهای که خوندم ترجمه مینا صفار و از نشر جمهوری بود و ترجمه، ویراستاری و طراحی جلدش واقعا ضعیف بود و کمی از لذت داستان کم میکرد. 0 4