معرفی کتاب رفته، عزیزم، رفته اثر دنیس لهان مترجم فرهاد بیگدلو کتابنوجوانداستانیکارآگاهی رفته، عزیزم، رفته دنیس لهان و 1 نفر دیگر 3.6 7 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 15 خواهم خواند 15 ناشر شابک 9786003674615 تعداد صفحات 536 تاریخ انتشار 1398/6/6 توضیحات کتاب رفته، عزیزم، رفته، نویسنده دنیس لهان. ادبیات آمریکا دهه 1990 میلادی داستان جنایی پرافتخارترین کتاب ها داستان تریلر جایزه ی بری ادبیات داستانی جایزه ی دیلیس لیستهای مرتبط به رفته، عزیزم، رفته هآرو 1403/6/10 کتاب های جنایی که نباید از دست داد 22 کتاب توی این لیست سعی کردم کتاب های جنایی که از نظر خودم یا اطرافیان ارزش خوندن دارن رو معرفی کنم. خوشحال میشم اگه کتاب دیگه ایی در نظر دارید بهم بگید. 0 22 Moon 1403/8/5 چرا کراش زدم رو قاتل؟؟؟ 33 کتاب توی کتابهای جنایی معمارو بیشتر دوست داری یا قتل رو؟ شده رو قاتل کراش بزنیین ؟؟:))) کتابی میخوای که نتونی تا ص آخر قاتل رو پیدا کنی ؟؟ اینا رو اصن ولش این کتابا رو ببین ووووییی 0 20 سید ابوالفضل حسینی 1403/1/17 لیست جنایی و تریلر من 86 کتاب بهترین های جنایی برای من 1 17 کیارش وفایی 1401/10/27 خطرناک طور 7 کتاب کلمهها، سم مخصوص به خود دارند 0 25 یادداشتها محبوبترین جدیدترین hanieh 1403/2/31 موضوع کتاب، یعنی ربودن بچه و آزار جنسی کودکان، اصلا راحت نیست، اما این کتاب فوقالعادهست. نویسندگی و شخصیتپردازی عالی داره. 0 2 زینب 1404/3/2 یه داستان پلیسی جذاب دربارهٔ کودکربایی که بارها شما رو غافلگیر میکنه. حجم کتاب زیاد بود اما انقدر پرکشش و پرماجرا بود که دلم نمیخواست زمین بذارمش. توصیفات کتاب هم بسیار عالی بود. اما روایتهای دلخراش هم کم نداره، و مخصوصاً چون دربارهٔ بچههاست، گاهی اوقات خیلی آزاردهنده میشه، بعضی صحنهها واقعاً حالتون رو بد میکنه و اعصابتون رو به هم میریزه. علاوه بر این، درک خوبی از آمریکا و فرهنگ حاکم بر اون، سیستم قضاییش، و غیره به شما میده. 0 0