معرفی کتاب Youve reached sam اثر داستین داو Youve reached sam داستین داو 4.2 5 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 9 خواهم خواند 11 خرید از کتابفروشیها ناشر معیار اندیشه شابک 9781250762030 تعداد صفحات 222 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب Youve reached sam، نویسنده داستین داو. لیستهای مرتبط به Youve reached sam آتنا ثنائی فرد 1403/4/18 لیستِ یک تازهوارد - [کتابهای زباناصلی] 11 کتاب خیلی وقت نیست که خوندن کتابهای انگلیسی رو شروع کردم و علاقهمندم تا پیشرفت کنم و بهتدریج کتابهای بیشتر و سطحِ بالاتری بخونم :) توی منابع مختلف در مورد اینکه با چه ترتیبی سراغ چه کتابی برم تا متناسب با سطحم باشه، خیلی جستوجو کردم اما در نهایت به جوابِ روشنی نرسیدم! برای همین هم توی این لیست، کتابهایی که از اول تا الان خوندم رو به ترتیب ثبت کردهم. تا الان سعی کردهم تا کتابهای سطحبندیشدهی Oxford Bookworms یا Penguin Readers رو به ترتیب بخونم (از سطحِ3 شروع کردم) که در واقع برای سطحهای مختلف بازنویسی و خلاصه شدهن؛ و بعد از اون، کمکم سراغ رمانهای «واقعی» خواهم رفت. این لیست با اضافه شدن کتابهای جدید، آپدیت میشه. پینوشت: اگه دوست داشتید بگید که طبق تجربهتون، برای شروع چه رمانهایی رو پیشنهاد میکنید :) 30 97 یادداشتها محبوبترین جدیدترین آتنا ثنائی فرد 1403/11/12 چی میشه اگه با کسی که دوستش داریم، فقط بتونیم از طریق تلفن ارتباط برقرار کنیم و هرگز دیگه نتونیم ببینیمش؟ ایدهی محوریِ You've Reached Sam یا «شما با سم تماس گرفتهاید» همینه: جولی و سم دوتا نوجوون ۱۷، ۱۸ سالهان که رابطهی عاطفی خیلی عمیقی با هم داشتن، تا اینکه سم میمیره. و بعد از اون، به دلایل ماورایی و نامشخصی، متوجه میشن که میتونن همچنان با هم تماس بگیرن و صحبت کنن؛ با این تفاوت که سم مُرده و دیگه هرگز قرار نیست برگرده. این کتاب یه سفر به درونِ احساسات جولیئه. اینکه چطور میتونه به زندگیش ادامه بده وقتی که با بزرگترین تناقض زندگیش مواجه شده: از دست دادن یک نفر و در عین حال از دست ندادنش بهطور همزمان! به عنوان اولین رمان زبان اصلیای که خوندم، تجربهی خیلی خوبی از آب در اومد. سیرِ آروم داستان و شخصیتهاش رو خیلی دوست داشتم. علیرغم نوجوون بودن شخصیتها، عشقی که توی داستان به تصویر کشیده شده بود، عمیق و پخته بود و این رو خیلی پسندیدم. ساعتها و بیوقفه و نیمهشب میخوندمش و عمیقاً احساسات شخصیتها رو تجربه میکردم. داستانی بود که جزئیات دقیقی داشت و تمامِ اتفاقاتش «معنیدار» بودن. و در کل، از توقعی که نسبت به یه رمانِ عاشقانهی Young Adult (ردهی سنی ۱۲ تا ۱۸ سال) داشتم، خیلی فراتر بود!🌟 ضمناً سطحِ زبانش هم واقعاً خوب بود و من با سطح زبان B1-B2، راحت و بدون دشواری تونستم بخونمش. اگه قبلاً سراغ خوندن کتابهای سطحبندیشده رفتید، این کتاب به عنوان اولین تجربهی «متن اورجینال» خیلی مناسبه. پینوشت: -کتابهای Young Adult: گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال، کشف هویت، اولین روابط عاشقانه، چالشهای نوجوانی. -کتابهای New Adult: گروه سنی ۱۸ تا ۲۵ سال، چالشهای کسب استقلال، ورود به دنیای بزرگسالی، روابط عاطفی جدیتر. 7 23