معرفی کتاب Youve reached sam اثر داستین داو

Youve reached sam

4.2

9781250762030
_

کتاب Youve reached sam، نویسنده داستین داو.

لیست‌های مرتبط به Youve reached sam

چی می‌شه اگه با کسی که دوستش داریم، فقط بتونیم از طریق تلفن‌ ارتباط برقرار کنیم و هرگز دیگه نتونیم ببینیمش؟
ایده‌ی محوریِ You've Reached Sam یا «شما با سم تماس گرفته‌اید» همینه:
جولی و سم دوتا نوجوون ۱۷، ۱۸ ساله‌ان که رابطه‌ی عاطفی خیلی عمیقی با هم داشتن، تا این‌که سم می‌میره. و بعد از اون، به دلایل ماورایی و نامشخصی، متوجه می‌شن که می‌تونن همچنان با هم تماس بگیرن و صحبت کنن؛ با این تفاوت که سم مُرده و دیگه هرگز قرار نیست برگرده.
‌
‌این کتاب یه سفر به درونِ احساسات جولی‌ئه. این‌که چطور می‌تونه به زندگیش ادامه بده وقتی که با بزرگترین تناقض زندگی‌ش مواجه شده: از دست دادن یک نفر و در عین حال از دست ندادنش به‌طور همزمان!

به عنوان اولین رمان زبان اصلی‌ای که خوندم، تجربه‌ی خیلی خوبی از آب در اومد. سیرِ آروم داستان و شخصیت‌هاش رو خیلی دوست داشتم. علی‌رغم نوجوون بودن شخصیت‌ها، عشقی که توی داستان به تصویر کشیده شده بود، عمیق و پخته بود و این رو خیلی پسندیدم. ساعت‌ها و بی‌وقفه و نیمه‌شب می‌خوندمش و عمیقاً احساسات شخصیت‌ها رو تجربه می‌کردم.
‌
داستانی بود که جزئیات دقیقی داشت و تمامِ اتفاقاتش «معنی‌دار» بودن. و در کل، از توقعی که نسبت به یه رمانِ عاشقانه‌ی Young Adult (رده‌ی سنی ۱۲ تا ۱۸ سال) داشتم، خیلی فراتر بود!🌟
‌
‌ضمناً سطحِ زبانش هم واقعاً خوب بود و من با سطح زبان B1-B2،  راحت و بدون دشواری تونستم بخونمش. اگه قبلاً سراغ خوندن کتاب‌های سطح‌بندی‌شده رفتید، این کتاب به عنوان اولین تجربه‌ی «متن اورجینال» خیلی مناسبه.
‌پی‌نوشت:
-کتاب‌های Young Adult: گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال، کشف هویت، اولین روابط عاشقانه، چالش‌های نوجوانی.
-کتاب‌های New Adult: گروه سنی ۱۸ تا ۲۵ سال، چالش‌های کسب استقلال، ورود به دنیای بزرگسالی، روابط عاطفی جدی‌تر.