یادداشت آتنا ثنائی فرد

        چی می‌شه اگه با کسی که دوستش داریم، فقط بتونیم از طریق تلفن‌ ارتباط برقرار کنیم و هرگز دیگه نتونیم ببینیمش؟
‌
ایده‌ی محوریِ You've Reached Sam یا «شما با سم تماس گرفته‌اید» همینه:
جولی و سم دوتا نوجوون ۱۷، ۱۸ ساله‌ان که رابطه‌ی عاطفی خیلی عمیقی با هم داشتن، تا این‌که سم می‌میره. و بعد از اون، به دلایل ماورایی و نامشخصی، متوجه می‌شن که می‌تونن همچنان با هم تماس بگیرن و صحبت کنن؛ با این تفاوت که سم مُرده و دیگه هرگز قرار نیست برگرده.
‌
‌این کتاب یه سفر به درونِ احساسات جولی‌ئه. این‌که چطور می‌تونه به زندگیش ادامه بده وقتی که با بزرگترین تناقض زندگی‌ش مواجه شده: از دست دادن یک نفر و در عین حال از دست ندادنش به‌طور همزمان!

به عنوان اولین رمان زبان اصلی‌ای که خوندم، تجربه‌ی خیلی خوبی از آب در اومد. سیرِ آروم داستان و شخصیت‌هاش رو خیلی دوست داشتم. علی‌رغم نوجوون بودن شخصیت‌ها، عشقی که توی داستان به تصویر کشیده شده بود، عمیق و پخته بود و این رو خیلی پسندیدم. ساعت‌ها و بی‌وقفه و نیمه‌شب می‌خوندمش و عمیقاً احساسات شخصیت‌ها رو تجربه می‌کردم.
‌
داستانی بود که جزئیات دقیقی داشت و تمامِ اتفاقاتش «معنی‌دار» بودن. و در کل، از توقعی که نسبت به یه رمانِ عاشقانه‌ی Young Adult (رده‌ی سنی ۱۲ تا ۱۸ سال) داشتم، خیلی فراتر بود!🌟
‌
‌ضمناً سطحِ زبانش هم واقعاً خوب بود و من با سطح زبان B1-B2،  راحت و بدون دشواری تونستم بخونمش. اگه قبلاً سراغ خوندن کتاب‌های سطح‌بندی‌شده رفتید، این کتاب به عنوان اولین تجربه‌ی «متن اورجینال» خیلی مناسبه.
‌
‌پی‌نوشت:
-کتاب‌های Young Adult: گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال، کشف هویت، اولین روابط عاشقانه، چالش‌های نوجوانی.
-کتاب‌های New Adult: گروه سنی ۱۸ تا ۲۵ سال، چالش‌های کسب استقلال، ورود به دنیای بزرگسالی، روابط عاطفی جدی‌تر.
      
369

23

(0/1000)

نظرات

این تعریف young and new adults از کجا میاد.تا جایی که من میدونم و دیدم به ۱۸ تا ۲۵  میگیم young adults و ۱۲ تا ۱۸ نوجوان حساب میشه.
شاید فراتر بودش به همین برگرده، برای سن ۱۸ تا ۲۵ مناسب تر نبوده؟!
3

0

راستش منم همینطوری فکر می‌کردم، اما مثل این‌که توی رده‌بندی سنی کتاب‌ها اینطوریه و با گروه‌بندیِ سنی (یعنی دوره‌های زندگی) متفاوته.
‌
منبع: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://alumni.uq.edu.au/what-new-adult&ved=2ahUKEwiJxKa52Z-LAxVh-QIHHRnYCUkQFnoECA8QBQ&sqi=2&usg=AOvVaw1T-0W9tYHyjUxlLBp2mcx9
‌
‌از چت جی‌پی‌تی هم پرسیدم راستی😅
‌توی خود توضیحات همین کتاب هم نوشته بود Young Adult و رده‌ی سنی ۱۲ تا ۱۸ سال. برای همین متوجه‌ش شدم. 

0

راستش منبع را نمیتونم باز کنم، امکان کپی کردن متن وجود نداره.
ولی عجیبه به ۱۲ ساله بگی young adult !!
@Atena_snf 

0

آره به‌نظر منم عجیب اومد!
اما خب مثل این‌که توجیه‌ش اینه که نوجوونی به عنوان پل بین کودکی و بزرگسالی در نظر گرفته می‌شه. همچنین نوجوون درجاتی از تجربیات بزرگسالانه رو به تدریج تجربه می‌کنه و برای ورود به بزرگسالی آماده می‌شه. 
و این‌که شخصیت اصلی این کتاب‌ها اغلب بین ۱۵ تا ۱۸ ساله، اما نوجوون‌های ۱۲ یا ۱۳ تا ۱۵ ساله هم می‌تونن این کتاب‌ها رو بخونن احتمالاً.
و این‌که به افراد ۱۲ تا ۱۸ سال نمی‌گن Young Adult، این عنوان رو روی خود کتاب‌ها گذاشتن صرفاً. (طبق برداشت خودم البته😅)
@moonshine 

1

mahsa bgbn

mahsa bgbn

1403/11/12

یاد یه فیلم ترسناکی افتادم
2

1

چه فیلمی؟🙂 

0

mahsa bgbn

mahsa bgbn

1403/11/12

1