معرفی کتاب مادام محبوبا اثر مرضیه احمدی مادام محبوبا مرضیه احمدی 3.1 4 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 0 ناشر جمکران شابک 9789649737300 تعداد صفحات 184 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب مادام محبوبا، پدیدآور مرضیه احمدی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین فصل کتاب 1402/6/20 ✨ کتاب مادام محبوبا روایت داستان زندگی #محبوبه است، محبوبه ای که قصد مهاجرت داره به یک جای خیلی دور به کشوری که برای مهاجرت به آن کشور باید تغییر دین بدهد. 🔸 داستان روند رو به اوج و پرکششی داره که مخاطب نه تنها از خواندنش خسته نمی شه بلکه با داستان همراهی می کند. 🔸 داستان پیوستگی و یک دستی خیلی عالی داره که در بازه های زمانی متفاوتی روایت می شه، نویسنده خیلی هنرمندانه این پرش های زمانی رو مدیریت کرده. 🔸پاسخ به شبهات مختلف قشر جوان و نوجوان در بافت داستان خیلی قشنگ اتفاق افتاده. 🔸 توجه نشان دادن به بُعد پس از زندگی متاهلی و چالش های متفاوتش بخصوص در دومین ازدواج محبوبه و در نهایت یک پایان مناسب و متفاوت به قول مدام محبوبا: «زندگی من نه گل و بلبل است، نه تراژدی و گریه آور، نه طنز و کمدی» بلکه ... کتاب رو بخونید متوجه می شید ☺️ 💠 واقعا آفرین به نویسنده عزیز خانوم احمدی 👏🏼 و تبریک به انتشارات خوب جمکران بابت همچین کتاب خوب و کاملی بخصوص که این کتاب اولین اثر خانم نویسنده بود. 0 1 فاطمه رهبری 1403/1/30 کاش بیشتر بود! پرداخت داستان را می گویم.احتمالا باکمی پرداخت بیشتر رمانی خوش خوان با تاثیر بیشتر داشتیم که به راحتی می شد به مخاطبان مختلف پیشنهاد کرد چون غرض نویسنده بهتر پرداخت شده بود و بیشتر باورپذیر می شد و به جان خواننده می نشست. سوژه خوب و مطرح کردن پرسش های مطرح در سطح جامعه آنقدر ارزش داشت که کمی قلم فرسایی بیشتری شود تا پاسخ ها و راهکارها رنگ و بوی شعار نگیرند و مخاطب فرصت مزه مزه کردنشان را داشته باشد تا به درستی بچشد طعام فکری ارائه شده را و خوب هضم کند آن را. کاش بیشتر بود! 0 0