معرفی کتاب گروهان سیاه اثر گلن کوک مترجم آیدا کشوری

گروهان سیاه

گلن کوک و 2 نفر دیگر
3.2

1397/3/19

برخی می اندیشند که بانو پس از قرن ها در بند بودن به تازگی برخاسته و مرز میان انسان و شرارت است. برخی گمان می کنند بانو خود شرور است. مردان سرسخت گروهان سیاه مزدشان را می گیرند و کاری را که باید انجام می دهند و اینگونه دین شان را با مرگ شان ادا می کنند.
تا آنگاه که پیشگویی اعلان کرد: رز سپید دوباره زاده شده است تا باری دیگر تجسمی از نیکی باشد.
بی شک راهی برای گروهان سیاه وجود داشت تا رز سپید را بیابد...
و اینگونه بزرگترین فانتزی های اسطوره ای زمانه شکل گرفت... سرگذشت گروهان سیاه اثری برجسته از گلن کوک.

لیست‌های مرتبط به گروهان سیاه

ارباب حلقه ها؛ یاران حلقههابیتمجموعه ی کامل ماجراهای نارنیا

بهترین کتاب ها در ژانر فانتزی حماسی!

13 کتاب

فانتزی یه ژانر کلی توی دسته بندی انواع ژانر ها به حساب میاد اما خود این ژانر به دسته های مختلف و متنوعی تبدیل میشه که انواع فانتزی ها رو در بر میگیره. نمونه های محبوبش هم میشه به رئالیسم جادویی، فانتزی شهری، فانتزی حماسی، فانتزی تاریک،فانتزی عاشقانه و ... اشاره کرد. فانتزی حماسی یا فانتزی غلیظ (Hight fantasy) یک دسته خیلی محبوب(شاید محبوب ترین) از این ژانره که کهن ترین فانتزی ها هم به این صورت نوشته شدن *مثل ارباب حلقه ها، نارنیا و ...* فانتزی های حماسی معمولا دنیای پر جزئیات خودشونو دارن و کاملا توی یه جهان دیگه اتفاق میوفتن. توی دنیا هایی که اصولا خبری از تکنولوژی و مدرنیته نیست (شما یه فضای قرون وسطایی در نظر بگیرینش) و با شمشیر و جادو و موجودات افسانه ای سر و کار داریم. طوری که اسم دیگه این ژانر شمشیر و جادوئه! توی این لیست میخوام چندتا از بهترین کتاب هایی که توی ژانر فانتزی حماسی نوشته شده و من خوندم (یا قصد دارم بخونم) رو معرفی کنم⭐ به مرور زمان کامل تر میشه، شما هم اگه پیشنهادی داشتید حتما بگید تا اضافه کنم. پ ن: چون این مجموعه ها جلداشون زیاد بود فقط جلد اول هر مجموعه رو گذاشتم که شلوغ نشه:) -ارباب حلقه ها _هابیت _سرگذشت نارنیا _سریر شیشه ای _ویچر _سرگذشت شاه کش _نغمه آتش و یخ _سرگذشت گروهان سیاه _مه زاد (مورد علاقه خودم) _استورم لایت _چرخ زمان _صومعه درخت پرتقال (تک جلدی) _اراگون