ستاره ی دلتورا (چهار جلدی) ستاره ی دلتورا (چهار جلدی) امیلی رودا و 1 نفر دیگر 4.2 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر قدیانی شابک 9786000806026 تعداد صفحات 680 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب ستاره ی دلتورا (چهار جلدی)، مترجم محمدحسام برجیسیان. لیستهای مرتبط به ستاره ی دلتورا (چهار جلدی) فاطیما صدای امواج 25 کتاب دریا همیشه به من آرامش هدیه کرده ، چه خود واقعیش ، چه داستان هایی که از دلش بیرون اومده... پ.ن : این لیست بروز میشه. 9 83 هیوا فانتزی ها 95 کتاب تو انیمه ها به جایی که شخصیت وارد یه دنیای دیگه میشه میگن ایسکای رمان های فانتزی برای ما حکم همون ایسکای رو داره و مارو از زمان و مکان رها میکنه و وقتی از کتاب جدا میشی میبینی چندین ساعت گذشته. کتاب خوان بمانید😍✌️ در حال تکمیل... 8 111 یادداشتها محبوبترین جدید ترین sonia.az 1403/5/24 این کتاب مانند باقی کتاب های امیلی رودا نسبتا هیجان کمتری داشت شاید هم این نظر به دلیل انتظار بالای من از نویسنده هست ... اما در کل کتاب خوبی بود که هر 4 جلد آن را در 6 روز تمام کردم پس نمی توانم بگویم کتاب خسته کننده ای بود برای نوجوانان و کسانی که دچار reading-slump شده اند خیلی خوبه اما من از امیلی انتظار داستان های بیشتر داشتم :) 0 1 علی سلیمانی 1403/1/30 شاهکار 0 1