شکوه امر خدا: به ضمیمه یادداشتی برای معتکفین شکوه امر خدا: به ضمیمه یادداشتی برای معتکفین علیرضا پناهیان 4.6 18 نفر | 6 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 28 خواهم خواند 5 ناشر بیان معنوی شابک 9786009187911 تعداد صفحات 100 تاریخ انتشار 1398/11/21 توضیحات کتاب شکوه امر خدا: به ضمیمه یادداشتی برای معتکفین، نویسنده علیرضا پناهیان. یادداشتها محبوبترین جدید ترین حامد خواجه 1401/6/16 هو السلام یک کتاب در قطعه جیبی، که البته من فرصت در جیب ماندنش را ندادم، از بس زیبا بود به یکباره خواندمش، البته حجم آنچنانی ندارد ولی تو به کمیّت نگاه نکن و کیفیّت آن را در نظر بگیر. قسمت اول کتاب که یک یادداشت در مورد اعتکاف است که اول مخاطب آن معتکف است، که در فضای اعتکاف او را به فکر وا میدارد، اگر یکبار آن را در اعتکاف خواندید دیگر هرساله دوباره آن را در اعتکاف میخوانید حتی اگر اعتکاف نروید، دلتان میخواهد که آن را بخوانید. البته مخاطب اول آن معتکفین هستند، پس شما هم میتوانید آن را بخوانید که شاید حال و هوای اعتکاف برایتان فراهم شود؛ کسانی که قبلا اعتکاف رفتهاند و دوباره توفیق شرکت در اعتکاف را پیدا نکردهاند میفهمند حس و حال اعتکاف یعنی چه ... و اما قسمت فوق العاده کتاب بخش دوم آن که با عنوان شکوه امر الهی است، از آن قسمتهای خواندنی و ناب است، الآن که دارم برای شما در مورد آن مینویسم، هوس کردم دوباره این قسمت از این کتاب را بخوانم، اما حیف که کتابم در حال حاضر در دسترسم نیست ... در بخش دوم استاد با رویکردی تربیتی و اخلاقی و با شاکله اعتقادی به این سوال پاسخ میدهند که چرا خداوند به ما امر میکند؟ اگر امر نمیکرد و ما خود فعل را انجام میدادیم بهتر نبود؟ و حتی از این بالاتر مگر خداوند متعال میترسید که پیامبر نماز شب را نخواند که بر او واجب کرده و بر او امر به خواندن کرده ؟؟؟ که نویسنده به این نتیجه میرسد که این یک نعمت ویژه است که خداوند به پیامبر ارزانی داشته است. حتما میپرسید چطور این ممکن است؟ خوب کتاب را بخوانید، 0 3 فاف میم زال 1401/3/1 امیدوارم اگر عمری باقی باشد و اینجا همچنان برقرار، برای ماه رجب سال آینده یادداشتی درباره این کتاب روح نواز و فوق العاده بنویسم که قبل از اعتکاف بخوانیدش! 0 2 زهرا دشتی 1402/1/19 خوب بود . بهتره بگم در زمان مناسبی خوندمش. الان بهش نیاز داشتم. اینکه بفهمم نباید بگم "من" و بفهمم که گاهی تسلیم شدن به هیچ بودن ، خودش اوج بندگیه 0 0 محمدرضا خراسانی زاده 1400/11/16 کتابی خوب که با بحث در مورد اعتکاف شروع میشود و سپس در مورد واجبات و اطاعت اوامر الهی مطالب خوبی در آن گفته شده است 0 0 امیرحسین علیزاده 1402/8/23 تو اعتکاف خوندمش واقعا جاش بود 0 1 سید علیرضا حکیم زاده 1402/5/28 کتابی که بعد از خواندش با زاویه دید بسیار جدید و کاربردی ارزش واجبات دین را متوجه شدم و تفاوت آنها از مستحبات را فهمیدم 0 0