4.8

گزیده جلد اول صحیفه نور امام خمینی

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به صحیفه آفتاب جلد 1

نمایش همه
بریدۀ کتاب

اولاد فاطمه (سلام الله علیها) همیشه در برابر ظلم ایستاده‌اند. مگر من از حضرت امیر - علیه السلام - بالاتر هستم؟ معاویه چند سال در بالای منبر به علی فحش داد و آن حضرت صبر کرد مگر حضرت علی غیر از این حرفی می‌زد که ما می‌زنیم؟ ما می گوییم احکام قرآن باید در مملکت ما عمل شود آن حضرت هم همین را می‌فرمود. مگر شما از اصحاب حضرت امیر بالاتر هستید که جان خود را در راه دین می‌دادند؟ پیشینیان ما بزرگان دین ما و ائمه معصومین - عليهم السلام در راه دفاع از اسلام هتک شدند، سیلی خوردند، به شهادت رسیدند؛ زندان رفتند، مسموم شدند. پیروان علی و فاطمه و اولاد روحانی و جسمانی آن بزرگواران همواره با حکام جائر مقابله کردند. عمار یاسر... عمر مبارک خود را در مقابله گذراند تا سرانجام در سن نود سالگی به دست «فئه باغیه» به شهادت رسید. میثم تمار این زبان گویای اسلام تا آنجا گفت و گفت که جلادان معاویه - علیه اللعنه - زبانش را بریدند، دست‌هایش را قطع کردند و بدترین شکنجه‌ها را به او دادند. اولاد فاطمه - سلام الله عليها - در طول تاریخ اسلام همیشه در برابر دستگاه‌های ظالم و جائر ایستادند و از اسلام دفاع کردند؛ زجرها کشیدند؛ ناسزاها شنیدند؛ لای جرز قرار گرفتند؛ دسته‌جمعی سر بریده شدند قتل عام شدند، به شهادت رسیدند، مع‌الوصف مقاومت کردند و نگذاشتند که بدخواهان اسلام را از بین ببرند و احکام خدا را محو و نابود کنند.

لیست‌های مرتبط به صحیفه آفتاب جلد 1