معرفی کتاب دفتر شعرهای منثور اثر ایوان سرگی یویچ تورگنیف مترجم محمود حدادی

دفتر شعرهای منثور

دفتر شعرهای منثور

4.5

1403/1/1

شعرهای منثور در دورۀ پیری و بیماری بر قلم تورگِنیف نشسته‌اند، متن‌ها و طرح‌های این دفتر از رنج‌های شخصی او، یادکرد از منازل زندگی‌اش واندیشه‌ورزی‌هایی فلسفی نقش می‌گیرند. بخشی از این متن‌ها و طرح‌ها که‌ ایجاز و دقتی مینیاتوری دارند، در زمان حیات او به چاپ رسید و باقی این طرح‌های گزیده بعد از مرگش. خود’ این مجموعه را پیرانه خوانده‌است،سخن آخرِ مردی پیر. اما محبتی که در همه‌حال با قشرهای محروم وطنش داشت، به‌ این متونِ غنایی’ رنگی واقع‌گرایانه بخشیده است.

لیست‌های مرتبط به دفتر شعرهای منثور

یادداشت های آدم زیادیشکارچی در سایه روشن زندگیمومو و داستانهای دیگر

ترتیب‌خوانی (۴): ایوان تورگنیف

15 کتاب

از بین پنج نویسنده معروف‌تر روس، تورگنیف تنها کسی است که لیست ترتیب آثارش زحمت چندانی نمی‌طلبید. در نتیجه انتشار لیست ترتیب آثار نویسندگان روس را با او شروع می‌کنم، امید اینکه با او تمام نشود. ترتیب آثار تورگنیف: یادداشت‌های آدم زیادی ۱۸۵۰ شکارچی در سایه روشن زندگی ۱۸۵۲ مومو و داستان‌های دیگر ۱۸۵۴ رودین ۱۸۵۶ آسیا ۱۸۵۸ آشیانه اشراف ۱۸۵۹ در آستانه فردا ۱۸۶۰ عشق نخستین ۱۸۶۰ پدران و پسران ۱۸۶۲ دود ۱۸۶۷ شاه‌لیر استپ‌ها ۱۸۷۰ آب‌های بهاری ۱۸۷۲ خاک بکر ۱۸۷۷ دفتر شعرهای منثور ۱۸۷۷_۱۸۸۲ دن کیشوت روسی(؟) نمایشنامه: یک ماه در دهکده ۱۸۵۵ پ. ن(۱): تاریخی که برای کتاب مومو نوشته شده، در واقع تاریخ نگاشته شدن داستان مومو است و دیگر داستان‌های در تاریخ‌های دیگری نوشته شده‌اند که در فهرست کتاب تاریخ آن‌ها ثبت شده پ. ن(۲): برای کتاب عشق نخستین و آسیا ترجمه معروف‌تر سروش حبیبی هست که در کتاب عشق اول و دو داستان دیگر منتشر شده‌اند، اما چون جدا نبودند مجبور شدم دو نسخه حاضر را از آن‌ها ثبت کنم. پ. ن(۳): کتاب دود سال‌ها است چاپ نشده و نسخه‌ای از آن در بهخوان نیافتم، برای همین در بین کتاب‌های لیست نیست.