معرفی کتاب پلنگ برفی اثر سیلون تسون مترجم زیور ایزدپناه کتابعمومیداستان پلنگ برفی سیلون تسون و 2 نفر دیگر 4.8 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 1 ناشر کتاب پارسه شابک 9786002537805 تعداد صفحات 216 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب پلنگ برفی، مترجم زیور ایزدپناه. بریدۀ کتابهای مرتبط به پلنگ برفی Saba 1404/4/19 پلنگ برفی سیلون تسون 4.8 2 صفحۀ 21 همان سندرم همیشگی: دلتنگ کسی هستیم و انگار دنیا در قامت او در می آید. 0 2 Saba 1404/4/19 پلنگ برفی سیلون تسون 4.8 2 صفحۀ 114 من تک تک دیدار هایم را پیشکش خاطرهٔ نافرجام او میکنم. 0 0 Saba 1404/4/19 پلنگ برفی سیلون تسون 4.8 2 صفحۀ 121 همیشه برای لمس لطافت باید از ارتفاع خود کم کنی. 0 0 لیستهای مرتبط به پلنگ برفی کتاب پارسه 1403/12/13 عیدانه 32 کتاب این مجموعه خوشخوانهای کتاب پارسه مخصوص عیدی دادن یا مطالعه در تعطیلات نوروزی است و موضوعات متعددی را در برمیگیرد، از جمله داستان، جستار، علم، فلسفه، زندگینامه و کتابهای خودیاری. 0 117 یادداشتها محبوبترین جدیدترین کتابفام 1404/4/15 216 صفحه در 4 ساعت و ۳۰ دقیقه. «پلنگ برفی» ستایش طبیعتست و حیوانات، که «تسون» آنها را پادشاهان زمین و ناظران نامرئی انسانها میخواند؛ ستایشی که طعنه به شعر میزند با آنهمه تعابیر شاعرانه و آن نگاه لطیف که با چهرهٔ استخوانی، سرما-گرمازده و عبوس نگارندهشان، به ظاهر منافات دارد اما، چشمها همیشه ماهیت آینهگون خود را حفظ میکنند. «پلنگ برفی»، بازگویی تجربهٔ «تسون» و همراهانش است از "کمین کردن" در دل برف، آن هم در دمای منفی ۲۵درجه در ارتفاع ۵۰۰۰متری در دل کوههای تبت، تشنه برای ثبت لحظهای از ظهور پلنگ برفی افسانهای تبتی که میگویند نسلاش رو به انقراض است. جایی که شبزندهداریشان، ایمانشان میشود و همانطور که به واکاوی طبیعت سرد تبت ادامه میدهند، «تسون» نجابت صبر و سکوت را در آغوش میکشد و این ایمان، با ظهور روح کوهستان، «پلنگ برفی»، به بار مینشیند: تجسم آن چیزی که ما در زندگی معاصر خود تسلیم کردهایم و وا دادهایم و مفهوم سادهی انتظار کشیدن، بهعنوان پادزهر آشفتگی زندگی زمانهمان، ثابت میشود. سبک نوشتاری «تسون» به قطعههای کوتاه تمایل دارد و در این قطعههای کوتاه، مشاهدات زیبایش را دربارهٔ چشماندازهای تبت، بینشهای روحانی، و انسانیت، در تلاشیای شعرگونه مینویسد. هرچند که عنوان کتاب به شکل اخصّ به پلنگ برفی اشاره میکند، اما در حقیقت این حیوان زیبا بخش بسیار کوچکی از این کتاب را به خود اختصاص میدهد و باقی، روایت زیبا و شاعرانه و در عین حال ماجراجویانهٔ نویسنده است از سفری ۳هفتهای برای شکار پلنگ برفی در قاب دوربین «ونسان مونیه»، همسفر عکاس «تسون». و در خلال سطور این کتاب با عمیقترین افکار و نظریات «تسون» روبهرو میشویم که از ادبیات و تاریخ گرفته تا زیستشناسی و هنر ریشه میدواند. «تسون» شاید اولین کسی نباشد که زبان به ستایش صبر میگشاید، اما این امر او را بازنمیدارد تا خوانندگانش را ملهم از تجربیاتش نکند و اگر «تسون» نویسندهٔ فوقالعادهای نبود، بازگویی تجربهاش از سفرش به تبت، با آن هوای رقیق و سرمای گزندهاش برای خواننده بسیار خستهکننده میشد و اینجاست که این انتظار سرد برایش حکم نوعی مدیتیشن پیدا میکند آنگاه که در بحر طبیعت و حیات وحش شگفتانگیز اطرافش فرو میرود. «پلنگ برفی» که نام اصلیاش «هنر صبر: در جستجوی پلنگ برفی در تبت» است، در سال ۲۰۱۹ برندهی جایزهی Prix Renaudot شد و در سال ۲۰۲۱ هم عنوان بهترین کتاب سال New York Times را به خود اختصاص داد. 0 2 Saba 1404/4/19 در برهه ای از زندگی پلنگ برفی رو خوندم که جهان اطرافم آشفته بود و این کتاب در میون اون آشفتگی به من آرامش رو هدیه داد. خاطرات نویسنده از جستجویش در پی دیدن گونه ی باشکوه پلنگ برفی. نمیشه گفت فقط سفرنامه ست.طبیعت و فلسفه ی جاری در تمام ارکانش تو این کتاب جمع شدن.شاید هیچ وقت فکر نمی کردم خوندن یه کتاب درباره حیات وحش و حیوانات بتونه اینقدر من رو جذب کنه و هم زمان پر از جملات و مفاهیم عمیق باشه که خواننده رو حتی اگه چندان علاقه ای به حیات وحش نداشته باشه با خودش بکشونه و متاثر کنه. نویسنده با شرح سفر خودش نگاهی نو نسبت به دنیا و طبیعت به خواننده هدیه میده و باعث میشه هر کسی با خودش به فکر فرو بره و درباره نقشش توی این جهان و زیبایی هستی و بسیاری مفاهیم دیگه مثل صبر،شکوه هستی،عشق،خدا و ... تفکر کنه. پیشنهادش میدم به تمام کسایی که میخوان آروم بشن،فکرکنن و لذت ببرن. 0 7