معرفی کتاب راه مهتاب: نگاهی به سبک زندگی حضرت فاطمه (ع) اثر مهدی خدامیان آرانی راه مهتاب: نگاهی به سبک زندگی حضرت فاطمه (ع) مهدی خدامیان آرانی 4.2 4 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 3 ناشر سوره تماشا شابک 9786006592817 تعداد صفحات 128 تاریخ انتشار 1397/2/4 توضیحات کتاب راه مهتاب: نگاهی به سبک زندگی حضرت فاطمه (ع)، نویسنده مهدی خدامیان آرانی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین baran noor 1403/6/5 داستان قشنگی داره و قلم قشنگی. آقای خدامیان قشنگ می نویسند من اولین کتابش رو که خوندم شیرین تر از عسل بود. این هم بسیار قشنگ نوشته شده از همه نظر خوبه. اسم زیبایی هم انتخاب کردن. 0 4 سعید بیگی 1403/4/14 کتاب «راه مهتاب» به گفتۀ نویسنده؛ پنجاه 50 گزارش از زندگی حضرت فاطمۀ زهرا سلامالله علیها است که میتواند الگویی مناسب از سبک زندگی اسلامی، برای ما باشد. در این گزارشها به فرازهای مختلف زندگی حضرت فاطمه سلامالله علیها؛ از وفات مادرشان حضرت خدیجه سلامالله علیها در پنج سالگیشان تا ازدواج با امیرالمومنین علی علیهالسلام و تولد فرزندان و همسرداری و مادری کردنِ نمونۀ ایشان و حمایت از امام علی علیهالسلام پس از وفات رسول خدا صلیالله علیه و آله تا هنگام شهادت ایشان اشاره شده و با مخاطب قرار دادن سرور بانوان دو عالم، با ایشان گفتگو کرده است. نثر کتاب خوب و روان است و نویسنده در هر فراز، اشارهای به مشکلات امروز مردم و درسی که از شیوۀ زندگی و رفتار امابیها میتوان گرفت، پرداخته و آن را توضیح داده است. کتاب در 128 صفحه و در انتشارات سوره تماشا چاپ و منتشر شده است. علاقهمندان به رسول الله و اهلبیت گرامیشان را به خواندن این کتاب دعوت میکنم. 0 5 سنیه قرائیان 1402/6/10 کتاب رو در کتابراه پیدا کردم و خوندم. کتاب روان و خوشخوان و سادهای هست. نویسنده در تمام کتاب حضرت زهرا سلاماللهعلیها رو مخاطب قرار میدن و با ایشون صحبت میکنند و در هر بخشی از زندگی حضرت، نکات قابل استفاده ای رو برای مخاطب امروز بیان میکنند. 5 18