معرفی کتاب بگذارید خودم باشم اثر نرجس شکوریان فرد کتابعمومیداستانایران بگذارید خودم باشم نرجس شکوریان فرد 2.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 1 خواهم خواند 2 ناشر عهد مانا شابک 9786224654021 تعداد صفحات 319 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب بگذارید خودم باشم، نویسنده نرجس شکوریان فرد. یادداشتها محبوبترین جدیدترین حنانه احمدی 1404/5/4 این کتاب را نوجوانان بخوانند! مدتی بود که به عنوان کسی که در نوجوانی به کتابهای خانم شکوریان و قلم ایشان علاقهمند بودم دیگر کتابی از ایشان نخواندم. دست تقدیر آخرین کتابی که از ایشان چاپ شد و به بازار آمد را به دستم رساند و حال که آن را تا آخر خواندم اکنون میفهمم که چرا خواندن قلم ایشان در دوران نوجوانی آنقدر میچسبید. راستش را بخواهید مانعی ندارد که رنج های سنی دیگر هم این کتاب را بخوانند اگر که به دلشان مینشیند اما خواندن این کتاب علاوه بر مباحثی که در متن به آن اشاره کرده بود یک تلنگر دیگر هم به من زد: "وقتی بزرگ میشوی باید کتاب هایت هم بزرگ شوند" در این کتاب شما قرار است با دختری ۱۹ ساله به نام فرشته و دایی جانش همراه بشوید؛ داییای که فرشتهی نجات است برای فرشتهاش، نجات از منجلاب جنبش ز.ز.آ شما قرار است در دل داستان شبهه ها بشنوید و جواب شبهه ها ببینید شما قرار است تصویری از تقبیح و تقدیس زن را درکنار هم نظاره گر باشید و در نهایت باید گفت برای کسانی که در این امر دغدغه و سوال دارند خواندن این کتاب میارزد. 0 14