معرفی کتاب ماه و بلوط اثر محسن مومنی شریف ماه و بلوط محسن مومنی شریف 4.1 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 5 خواندهام 7 خواهم خواند 9 ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 9786000354091 تعداد صفحات 872 تاریخ انتشار 1402/1/1 توضیحات کتاب ماه و بلوط، نویسنده محسن مومنی شریف. بریدۀ کتابهای مرتبط به ماه و بلوط Ayeh 1404/3/7 ماه و بلوط محسن مومنی شریف 4.1 1 صفحۀ 188 0 3 لیستهای مرتبط به ماه و بلوط جواد کریمی 6 روز پیش مطالعهی مدام 54 کتاب چند وقت پیش، لیستی از ۱۰۰ کتاب پیشنهاد شده توسط نویسندگان مجله ″مدام″ دیدم که تعداد زیادی از اون کتابها برام به شدت جذاب بودند و با خودم عهد کردم حتما توی لیست مطالعهی آینده خودم بذارم. اینکه این کتابها توسط نویسندههای کاردرست پیشنهاد شده اونها رو باارزشتر میکنه. این لیست، گلچینی کاملا سلیقهای و شخصی از اون لیست صدتایی مذکور حساب میشود و هیچ ارزش مادی و معنوی دیگری ندارد :) 0 2 زهره توکلی سراوانی 1403/8/16 کتابهایی که هدیه گرفتم 5 کتاب گاهی برای آنکه خوشحال شوم کتاب هدیه میگیرم😍 0 0 یادداشتها محبوبترین جدیدترین حسن مجیدیان 1404/1/15 ماه و بلوط یک کارِ بزرگ و شاید هم شاهکار از جناب مومنی شریف برای ادای دین به کردستان. نگاهی و گذری به مقاطع مهم تاریخی آن ناحیه، بویژه مقطع بعد از انقلاب و توصیفی از جريانات حاکم بر کردستانِ ایران و عراق و گروههای معارضی مثل کومله و بارزانی ها و مارکسیست ها و... کار سنگین و مفصل اما خواندنی و بهره بردنی است. روایت گاهی از زاویه دید دانای کل و گاهی از زبان شخصيت هاي اصلي داستان، مثل جلال خاوری و دکتر افشار و...جلو میرود. سیر و سلوک جلال و نهایت عاقبت او در نبرد درالوک، عجیب و حسرت برانگیز است. وجود شخصيت هاي متعدد، سیر حوادثِ غیرمترقبه و خلق برخی شگفتی ها ، تطبیق با تاریخ، ترسیم شخصيت برخی از شهدای برجسته و گمنام جنگ، توصیف کردستان و فرهنگ و آداب و خوی و منش کردها، وصف تفکر و ایدئولوژی گروههای معارض با انقلاب، استفاده از گویش کردی و ذکرِ برخی اشعار و حکمتها و حتی چاشنی طنز در کلام و...کتاب را شیرین و خواندنی کرده است. ماه و بلوط از بهترین رمان های سالهای اخیر و در نوعِ خودش، کارگاهی است مکتوب برای نوشتن و خلق اثر. اگر به تدریج بخوانید و مزه مزه اش کنید؛ ضرر نکرده اید. 0 2