معرفی کتاب کشف توانمندی ها اثر دونالد کلیفتون مترجم بهاره پژومند کتابعمومیمدیریت و کسبوکارمدیریت کشف توانمندی ها دونالد کلیفتون و 3 نفر دیگر 3.0 4 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 11 خواهم خواند 17 خرید از کتابفروشیها ناشر شمشاد شابک 9786226673921 تعداد صفحات 328 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب کشف توانمندی ها، نویسنده دونالد کلیفتون. لیستهای مرتبط به کشف توانمندی ها رضا منصوری 1403/9/22 لیست پیشنهادی پلنیوم 49 کتاب لیست کتابهای پیشنهاد شده در پلنیوم برای 6 الی 8 ماه آینده زندگی من 0 5 یادداشتها محبوبترین جدیدترین محدثه سعیدی 1402/5/15 کتابهایی که تا به حال در مورد استعداد دیدم رو میشه به دو دسته تقسیم کرد.یک دسته کتابهایی که ادعا می کنن هر آدمی استعدادهای مشخصی داره که قابل تغییر هم نیست،پس برای موفقیت باید تمرکزت رو بذاری روی حوزه استعدادت و در این زمینه تلاش کنی.دسته ی دیگه می گن استعداد یه مسیر عصبیه در مغز ،اگر در زمینه ای مسیر عصبی رو نداری در صورتی که علاقه زیاد داری و تمرین کافی و آگاهانه داشته باشی ،مغز توان ساختن اون مسیر رو داره، و بعد از یک مدت تلاش مداوم حتی فرد میتونه از کسانی که ابتدا اون استعداد رو به صورت بارز داشتن هم موفق تر باشه. هوش های چندگانه، و این کتاب تو دسته اول جا می گیرن.ولی من کتابهای دسته دوم رو ترجیح میدم چون هم امیدوار کننده تر هستن،هم متکی به نتایج جدید علوم اعصاب. 0 1 نگار آزادی 1402/3/7 نویسنده جایی میگه که نقاط ضعف رو نمیشه به نقاط قوت تبدیل کرد. من نظری مخالف نظر ایشون دارم؛ بعد از دوسال تحقیق درمورد نظریههای یونگ و البته تجربههای شخصی، میتونم با اطمینان بگم که هرچیز و هرموقعیتی، پتانسیل ضدّش رو با همون شدت، داره. این جمله و عقیده، من رو یاد نظریهی سایهی یونگ، اما توی ابعاد بزرگتر و متفاوتی میندازه. بههرصورت؛ با تکیه بر دانش و تجربهم، حرف نویسنده رو نقض میکنم و معتقدم نقطهضعف، پتانسیلش برای نقطهقوت شدن، بسیار بالاست. 0 15 حسنا سادات محمدی نجم 1403/2/15 چیزی که همیشه برای ما از استعداد گفتن خیلی متفاوت با محتوای کتاب! در طول کتاب با توانمندی هایی آشنا میشوید که مطمئنم فکرش رو نمیکنید که این ها توانمندی به حساب بیایند! جز کتاب هایی که باید آروم آروم خونده بشه، فکر بشه نه اینکه توی یه روز صد صفحه خونده بشه 0 0 بها 1402/11/8 کتابی که برای شناخت بهتر خودم بهم خیلی کمک کرد و دید شما رو نسبت به استعداد هاتون علمی باز میکند و این نه تنها به شناخت شما کمک میکنه بلکه در روحیات شما نیز تاثیر روشنی دارد 0 4