لیست کتاب لیست پیشنهادی پلنیوم رضا منصوری 6 روز پیش لیست پیشنهادی پلنیوم لیست کتابهای پیشنهاد شده در پلنیوم برای 6 الی 8 ماه آینده زندگی من 25 0 4 1 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 62 2 خودشناسی آلن دوباتن 3.8 16 3 دروغ هایی که به خود می گوییم جان فردریکسون 4.2 6 4 وسعت یا عمق؟ چرا در جهانی تخصص گرا از شاخه ای به شاخه ای پریدن بهتر است؟ دیوید جی. اپستاین 4.2 10 5 زندگی معنا ( بررسی عمیقترین پرسشها و انگیزهها در زندگی) 4.0 0 6 زندگی هدفمند: اهداف زندگی خود را کشف کنید ویل ادواردز 3.8 1 7 ذهنیت برنده جیمز کلییر 3.7 4 8 هنر گمشده گوش دادن: چگونه فراگیری مهارت گوش دادن به بهبود روابط کمک می کند مایکل پی. نیکلز 5.0 0 9 چگونه با هر کسی صحبت کنیم: صندوقچه راهکارها لیل لاوندز 4.1 9 10 آداب معاشرت به زبان آدمیزاد سو فاکس 0.0 11 به دور از تنش ندرا گلور تواب 3.0 1