معرفی کتاب پریان دره ی انار اثر مهدی پوربلاسی پریان دره ی انار مهدی پوربلاسی 4.8 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر قدیانی شابک 9786000820855 تعداد صفحات 688 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب پریان دره ی انار، نویسنده مهدی پوربلاسی. بریدۀ کتابهای مرتبط به پریان دره ی انار مبینا 1403/8/3 پریان دره ی انار مهدی پوربلاسی 4.8 1 صفحۀ 167 << کسی که آن قدر جرئت ندارد دیگران از عشقش آگاه شوند ، ترسوست ، نه عاشق .>> 2 23 مبینا 1403/9/21 پریان دره ی انار مهدی پوربلاسی 4.8 1 صفحۀ 477 0 32 مبینا 1403/8/17 پریان دره ی انار مهدی پوربلاسی 4.8 1 صفحۀ 360 << کار خوبی کرد که فرار کرد؛ چون می دانست یکی را دارد که دنبالش بگردد . کاش من هم فرار می کردم . آن وقت کسی دنبال من می آمد ؟ >> 0 32 مبینا 1403/8/3 پریان دره ی انار مهدی پوربلاسی 4.8 1 صفحۀ 185 << این روزهای سخت بالاخره تمام می شوند. اما روزهای سخت همیشه طولانی تر از آن هستند که تمام شوند . >> 1 23 لیستهای مرتبط به پریان دره ی انار ابری در آسمان هفتم☁️🍃 1404/2/19 نمایشگاه کتابی ها 15 کتاب . 0 6 یادداشتها محبوبترین جدیدترین نرگس بامری 1404/2/26 یکی از رمان های مورد علاقه م، که دلم میخواد بارها و بارها بخونمش حس و حال نوستالژیک و روستایی اون هربار منو به دوران کودکی و قصه هایی که مادرم و بزرگترها تعریف میکردن میبرد ... فقط پایان داستان که اسماعیل هم صفورا و هم آیری رو از دست داد خیلی دلم براش سوخت🥲... ما به این مدل قصه ها میگیم بَربَران، که داستانِ ارتباط و اختلاط دنیای آدم ها با پریان، جنیان و ... هستش . خلاصه که اگه به اتمسفر روستایی و داستان های قدیمی و فانتزی علاقه دارید حتما بخونیدش♡ 0 3