معرفی کتاب پیش از آنکه قهوه ات سرد شود اثر توشیکازو کاواگوچی مترجم ساجده تقی زاده

با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
اگر می توانستی به گذشته برگردی دوست داشتی چه کسی را ببینی؟ همه ی ما در زندگی کسانی را از دست داده ایم و اکنون در حسرت دیدار مجددشان و حرفهایی که باید می گفتیم و نگفتیم می سوزیم در یکی از کوچه های باریک شهر توکیو کافه ای وجود دارد که بیش از صد سال است که مشتریهایش میتوانند تجربه ای منحصر به فرد داشته باشند: تجربه ی سفر در زمان اما این سفر در زمان بی خطر نیست مشتری باید روی یک صندلی خاص بنشیند نمی تواند از کافه خارج شود و باید قبل از اینکه قهوه سرد شود. به زمان حال برگردد اگر نه تبدیل به روح میشود. توشیکازو کاواگوچی در این کتاب زیبا و تاثیرگذار سؤال می کند که اگر می توانستی فقط یک بار به گذشته برگردی دوست داشتی چه کسی را ملاقات کنی؟
یادداشتها
دیروز

کتاب خوبی بود تمام فصل هاش غمگین بود و این نظر منو برای امتیاز بیشتر جذب کرد من خودم بیشتر فصل دو خواهر رو بیشتر دوست داشتم و احساس میکنم غمش بیشتر بود. یکی از جالب های داستان بخش روحی بود که در کافه بود و اینکه برای نشستن روی اون صندلی صبر میخواست تا اون بلند شه من کراکتر های هیرای و کازو رو بیشتر از بقیه دوست داشتم. جالب داستان این بود که باید قبل از آنکه قهوه ات سرد شود اون رو بخوری و وگرنه مثل روحی که در کافه بود میشدی. نظر من کتاب خوبیه و من جلد های بعدیش رو اولیت خریدم قرار میدم.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.