معرفی کتاب گرگ بد قصه اثر گابریله ونسان مترجم احسان کرم ویسی کتابکودک۷ تا ۹ سال گرگ بد قصه گابریله ونسان و 2 نفر دیگر 3.0 6 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 8 خواهم خواند 2 ناشر پرتقال شابک 9786004627771 تعداد صفحات 32 تاریخ انتشار 1400/3/1 توضیحات کتاب گرگ بد قصه، نویسنده گابریله ونسان. یادداشتها محبوبترین جدیدترین سارا رحیمی 1404/2/4 مجبور کردن بقیه به کاری که دوست ندارند باعث میشود خوش نگذرد! یک کتاب خوب برای بچهها و بزرگهایی که دوست دارند کنترل همهچیز دست خودشان باشد. 0 4 محبوبه آقاجانی 1404/3/22 سلستین، موش کوچک، دوست دارد بازی جدیدی را تجربه کند اما ارنست نمیخواهد.... داستان درباره همراهی دو دوست متفاوت در بازی هاییست که یکی از طرفین به آن علاقه ندارد و بر پایه دیالوگ و تصویر پیش میرود. اما اصلا این مجموعه را دوست نداشتم. رابطه دوستانه دو حیوان نامتناسب به ویژه با تصویرگری که شده بود، حس بدی به من میداد! 0 1 فاطمه شاهواری 1403/11/19 نمیدونم چرا به این مجموعه کمتوجهی شده، خیلی قشنگ و کلاسیکه. از اون قصههاییه که مناسب قبل از خواب بچههاست💫 0 10