معرفی کتاب خردم کن اثر طاهره مافی مترجم نرگس رحمانی مطلوب کتابنوجوانداستانیرمانتیک خردم کن طاهره مافی و 1 نفر دیگر 3.8 9 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 30 خواهم خواند 11 ناشر آراستگان شابک 9786227644890 تعداد صفحات 232 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب خردم کن، مترجم نرگس رحمانی مطلوب. بریدۀ کتابهای مرتبط به خردم کن مانار🌱 1404/5/21 خردم کن طاهره مافی 3.8 3 صفحۀ 22 ماه همراهی وفادار است هرگز ترکت نمیکند .همیشه انجاست، تماشا میکند ، وفادار است مارا در لحظه های روشن و تاریکمان میشناسد مثل ما برای همیشه تغییر میکند ،هر روز نسخه متفاوتی از خودش را رو میکند گاهی ضعیف گاهی بیحال ،گاهی قوی و پر نور ماه میفهمد انسان بودن چه معنایی دارد :) 0 1 لیستهای مرتبط به خردم کن Alyoshka🌷 1404/5/13 فوبیا هر دختری [توضیحات] 19 کتاب اگه کسی مثل اینا عاشقم نشه چی؟🥲🥲🥲 4 25 Alyoshka🌷 1404/5/9 عاشقان حقیقی 11 کتاب خب از اسمش پیداس که. ولی بازم میگم تو این کتاب عشق های حقیقی رو میشه دید و از شدت کیوت بودنشون خر ذوق میشید. 0 13 EUOROS HOLMES 1404/3/28 دریچه ای به دنیایی دیگر 10 کتاب با توجه به نظر شخصی خودم این کتابا از بهترین کتابهای فانتزی بودن که موقع خوندنشون عملا به یه دنیای دیگه سفر کردم و یادم رفت چطور توی این دنیا زندگی کنم:) 0 11 Alyoshka🌷 1404/3/24 میخواممم بخونممممم اما پول ندارمممم بخرم😭 16 کتاب اینا کتاباییه که پول ندارم بخرم اونم داخل برنامه ترب که میبینه بهترین قیمتو پیدا میکنه مثلا خردم کن ۱۸۰۰ پادشاه پریان۱۴۰۰ ناتوان ۱۳۰۰ دسته چهارم ۶۰۰ د اخه 😭 اگه موافقی لایک کن و کامنت بزار 31 44 یادداشتها محبوبترین جدیدترین sahar 1404/4/10 زیباییِ محض:)))))))))) 0 2 Alyoshka🌷 1404/2/15 میون این دو دلبررررر اینور برم یا اونورررر 1 14 مـ🌙ـآه 1404/6/4 من کلا یکی از سرگرمیام اینه که ادیت از کتابای مورد علاقه م نگاه میکنم و کلی کانال این مدلی دارم و تو هر کدوم میرفتم مدام از خردم کن و اینکه دنیاش چجوریه ادیت میذاشتن منم خییلی جذبش شده بودم که بخونمش و بالاخره از دوستم قرضش گرفتم اولاش خیلی برام جذاب بود که جولیت یه قدرت ناخواسته داره و حالا چرا زندانیه و اینا ولی کم کم دیگه خیلی زننده شد من این کتاب رو با این تصور شروع کردم که خب یه دنیای پادآرمان شهری که یه ذره چاشنی عاشقانه م داره ولی یه جاهایی نویسنده وااقعا دیگه شورشو درآورده ینی یه سری جاها انقدر توصیف صحنه ضعیف بود که من تو تصور اون مکان و اون صحنه میموندم ولی صحنه های عاشقانه ش و یه جوری جز به جز توضیح داده بود، انقدر توصیف کرده بود که مثلا میدیدی سه صفحه فقط داره اون صحنه رو توضیح میده😀 اون وقت توصیف یه مکان یا یه لباس چقد بود؟ یه خط یه ستاره دادم چون ایده داستان قشنگ بود اول داستان خوب بود ولی دیگه خوب ادامه ش نداده بود کلا زده بود جاده خاکی و بیشتر از اینکه دنیای داستان و شخصیت ها توصیف بشن نویسنده تصمیم گرفته بود صحنه های عاشقانه رو جز به جز شرح بده براتون😀 0 2