در باب دوستی در باب دوستی میشل دو. مونتین و 1 نفر دیگر 3.6 8 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 10 خواهم خواند 8 ناشر نشر گمان شابک 9786007289297 تعداد صفحات 52 تاریخ انتشار 1396/2/12 توضیحات کتاب در باب دوستی، مترجم لاله قدکپور. یادداشتها محبوبترین جدید ترین امیرمهدی جمشیدیها 1402/6/5 برای منی که جستار قالب محبوبمه، خیلی جالب بود برگشتن به ریشهی قالب جستار و خوندن اولین نمونههاش. منتها دلم میخواست نمونههای بیشتر و جذابتری کنار این سهتا جستار میبود. به نظرم اوج کتاب، قبل از سهتا جستار کتاب بود. نقطهی اوج کتاب برای من درآمد منتنی روی کتابش بود. یه یاغیگری خاصی توی این درآمد هست و خیلی دقیق نشون میده وقتی میگیم جستار یه قالب شخصیه یعنی چی. «[...] بنابراین، ای خواننده، کتاب من درونمایهای جز خود من ندارد. از خرد دور است تو سرگرم سخنی چنین سبک و بیهوده شوی. پس خدا به همراه. دو منتنی، به روز ۱۲ از ماه ژوئن ۱۵۸۰.» مدتهاست این کتاب تجدیدچاپ نمیشه و دستدوم این کتاب ۵۲صفحهای رو ۷۰ هزار تومن خریدم من. :) 0 26 حسین 1402/2/21 از همین الان منتظرم که متن کامل جستار ها رو بخونم... 0 1 اسب 1401/12/13 در جزئیات نوع دوستی شاید چیزهایی که میگه برای ما دور از ذهن باشه ولی دربارهی کلیاتش واقعاً بینظیره حرفای مونتنی و شکل دوستیش با دولابوئسی و خب ترجمه هم ترجمهٔ جالبیه. «عشقی را که به مرز دوستی برسد، آنجا که دو تن به یک آهنگ پیش روند، رمق نمیماند و نفس میبرد. تب عشق را لذت وصل فرومینشاند، زیرا تنی که به او تشنه بود سیراب میشود. از دوستی اما هرچه کام بیابیم باز کام میجوییم. در همین عیش مدام است که دوستی میبالد و استوار میگردد، زیرا این شرب جان است و جان را میپالاید.» 0 2