معرفی کتاب Mio, My Son اثر آسترید (اریکسون) لیندگرن کتابعمومیداستان Mio, My Son آسترید (اریکسون) لیندگرن 3.5 17 نفر | 7 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 23 خواهم خواند 4 ناشر شابک 9781930900233 تعداد صفحات 178 تاریخ انتشار 1381/10/12 توضیحات Young Anders is carried away from his bleak life as an unloved foster child in Stockholm, Sweden, to become Mio, son of the King of Farawayland. یادداشتها محبوبترین جدیدترین محدثه سعیدی 1402/3/25 این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است. کتاب تخیلی جذاب،مبارزه خیر (میو میو)و شر (شاه کاتو)و پیروزی خیر 0 0 رعنا حشمتی 1401/2/28 این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است. باشکوه بود و رویائی. قشنگ بود. زیبا و دلانگیز بود. و دوستش داشتم. دوستش داشتم :} ممنونم از خانم توکلی جانم :) 0 0 motahare ghaderi 1401/10/14 این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است. باغ های گل سرخ؟ چقدر لطیف بود این کتاب. 0 0 زینب جوادی 1402/2/17 این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است. عالییییییییی😍😍😍😍❤️❤️❤️💜💙بودفقط یکم فقط یکم دیرچیزهای جذاب وباحالش شروع شدفقط یکم 0 12 آروشا دهقان 1403/6/11 این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است. وقتی با سن مادربزرگ سرندیپیتی کتاب کودک میخونی که نباید انتظار داشته باشی آخرش رو حدس نزنی😅 پس بخون از مسیر لذت ببر. این کتاب برای من مسیر لذتبخشی داشت؛ به ویژه که بین کلی کتاب جدی خوندمش. تصاویرش رو هم رنگ کردم😝 به عنوان کسی که تو کودکیش شاهنامه برای کودکان و آذریزدی میخوند و تو نوجوانی دیکنز برای نوجوانان،پسرم مییو برام تجربهی جالب و جدیدی بود که دوستش داشتم. "یادآوری برای خودم: به زودی به این یادداشت تصویر افزوده خواهد شد." 0 12 فاطمه دنیادیده 1402/3/21 این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است. آسترید لیندگرن در کتابهایش به بچه ها قدرت می دهد ..البته ضعف و کوچکی و ترس آنها را در جای جای کتاب برای من والد و خواننده پررنگ می کند اما در آخر کودکی که ازدل داستان بیرون می آورد کودکی رها و آزاد و قوی است . او در کتابهایش نکات زیادی هم برای والدین دارد اینکه چگونه عمل کنند تا کودکشان حس بهتری داشته باشد . آزادی عمل ، امنیت روانی و حل مشکلات وجه مشترک کتابهایش است. 0 4 هدی یاراحمدی 1402/3/16 این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است. این کتاب بسیار تخیلی است .ومن از خواندنش لذت می برم . وقتی من در حال خواندنش بودم یک لحظه نمی توانستم آن را کنار بزارم . 0 3