معرفی کتاب نفرین دفراش اثر مریم عزیزی

4.5

ناشر
افق
1398/8/11

کتاب نفرین دفراش، نویسنده مریم عزیزی.

لیست‌های مرتبط به نفرین دفراش

نفرین دفراشحومه ی سکوتدشت پارسوا:اژدها چهار بال

اساطیر، دروازه‌ای به سوی شگفتی‌ها⚔

15 کتاب

شب هنگام، وقتی که زمین در سکوتی جادویی فرو می‌رود، صدای طنین‌انداز گام‌های خدایان و قهرمانان از لابه‌لای پرده‌های زمان به گوش می‌رسد.🗡 افسانه‌ها زنده می‌شوند، شمشیرها از نیام بیرون کشیده می‌شوند و سرنوشت‌هایی که در ستارگان حک شده‌اند، قدم به دنیای ما می‌گذارند.🔮 اگر آماده‌ی ورود به جهانی هستید که در آن نبردهای حماسی، خدایان خشمگین، هیولاهای ترسناک و قهرمانانی با سرنوشت‌های عجیب انتظار شما را می‌کشند، این کتاب‌ها دروازه‌ای به همان دنیا هستند. سفرتان آغاز شده است❗📚 حالا که کلید این دنیاهای جادویی را در دست داری، وقت آن است که از دروازه‌ها عبور کنی. خطر، ماجراجویی و سرنوشت در انتظار توست. کدام داستان را برای شروع انتخاب خواهی کرد⁉️ 🛡مگنس چیس : اگر یک روز از خواب بیدار شوی و بفهمی که فرزند یکی از خدایان باستانی هستی، چه می‌کنی⁉️ ریک ریوردان اسطوره‌ها را زنده کرده است، نه در معابد و کوه‌های بلند، بلکه در خیابان‌های شلوغ و مدارس معمولی! پسرها و دخترهایی که ناگهان درمی‌یابند خون خدایان در رگ‌هایشان جاری است و سرنوشت‌شان، چیزی جز نبرد با هیولاها و نجات جهان نیست. در این دنیا، تنها یک چیز قطعی است: خطر در کمین است❗ 📯آپولو : وقتی یک خدا سقوط می‌کند…🤔🤯 چه اتفاقی می‌افتد وقتی خدای درخشان و مغرور المپ، آپولو، از عرش قدرت به دنیای فانی پرتاب شود⁉️ بدون جاودانگی، بدون قدرت، فقط یک نوجوان فانی دست‌وپاچلفتی به نام لستر پاپادوپولوس❗ 🔥آتش دزد : خدایی که از خدایان دزدی کرد… و حالا در فرار است. پرومتئوس، تیتان نافرمان، آتش را از المپ دزدید و آن را به انسان‌ها هدیه داد. اما زئوس هیچ‌وقت خیانت را نمی‌بخشد. با زنجیرهای لعنت‌شده به صخره‌ای بسته شده، هر روز عقابی عظیم جگرش را می‌درد. اما پرومتئوس فرار می‌کند… نه به دنیایی دیگر، بلکه به زمانی دیگر❗ حالا در عصر مدرن، میان انسان‌ها سرگردان است. اما آیا او می‌تواند از چنگال خدایان خشمگین بگریزد⁉️ یا گذشته همیشه راهی برای پیدا کردن او خواهد یافت⁉️ ⚔پتش خوارگر : افسانه‌ها می‌گویند که همیشه یک نفر هست که جلوی سرنوشت می‌ایستد… اما آیا او پیروز خواهد شد⁉️ در گوشه‌ای از تاریخ که افسانه‌ها هنوز زنده‌اند، قهرمانی برخاسته است. اما این قهرمان، نه یک شاهزاده‌ی خوش‌اقبال، و نه یک جنگجوی مورد ستایش است. پتــــش خوارگر، فراری از زمان، محکوم به تقدیری که نمی‌خواهد بپذیرد، باید در دنیایی پر از شیاطین، جادوگران و خدایان خشمگین، حقیقت خود را پیدا کند. اما آیا سرنوشت قابل تغییر است⁉️ یا تاریکی همیشه پیروز خواهد شد⁉️ 🔮دشت پارسوا : دشتی که در آن خدایان سقوط می‌کنند، پادشاهان سرنگون می‌شوند، و تنها افسانه‌ها باقی می‌مانند. در قلب دشت پارسوا، جایی که خورشید بر روی سرزمین‌های ممنوعه می‌تابد، نبردی کهن در جریان است. خدایان، سایه‌هایی از آنچه بودند، در میان انسان‌ها راه می‌روند، و جادوی خاموش‌شده در کمین فرصتی برای بازگشت است. آیا حقیقت آن چیزی است که دیده می‌شود⁉️ یا در پشت پرده‌های این دنیا، چیزی عظیم‌تر نهفته است⁉️ این مجموعه‌ی هیجان‌انگیز، روایتی از نبردهای سهمگین، سرنوشت‌های از پیش تعیین‌شده، و دنیایی است که تنها قوی‌ترین‌ها در آن زنده می‌مانند.

اون زمانی
          اون زمانی که خامتر از الانم بودم و خیال می‌کردم می‌شه با کلاس رفتن نویسنده شد(آره، همینقدر خنگول بودم.) یه مربی داشتیم که می‌گفت نویسنده‌‌ها دو دسته‌ن. شخصیت‌پرداز‌ها و روایتگرها. این وسط نویسنده‌ی اصیل اونیه که شخصیت‌پردازی رو وسیله می‌کنه برای روایت، نه برعکس. و این همون اتفاقیه که توی این مجموعه میفته.
من همینجا اجازه می‌خوام برای بار هزارم برای ماندانا توسی و شاهزاده پارت‌نژاد بمیرم.😿

درونمایه‌ی این جلد تنهایی و گذر زمانه و یه بار دیگه مثل جلد یک با کلیف‌هنگر تموم می‌شه. یکی از نقاط قوت لج‌درآر دشت پارسوا همین پا در هوا موندن آدم ته بعضی از جلداشه. یعنی قشنگ مثل اینه که نویسنده با یه آجر می‌کوبه تو سرت و گیج و ویج رهات می‌کنه تا جلد بعد.😫
تو این جلد یه شخصیت جذاب جدید و کلیدی هم به داستان اضافه می‌شه. هامین وانیتن، که از سمت مادری به ایرلند می‌رسه و از سمت پدری به هرات. (بعدا ریویوم رو تکمیل‌تر می‌کنم. الان بدجوری خوابم میاد.💋)

فن‌آرت از کانال parsuaplain / تلگرام