معرفی کتاب آن زن دیگر اثر شروود اندرسن مترجم یاسر پوراسماعیل کتابعمومیداستان آن زن دیگر شروود اندرسن و 1 نفر دیگر 2.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 2 ناشر نشر لگا شابک 9786008987789 تعداد صفحات 38 تاریخ انتشار 1399/11/11 توضیحات کتاب آن زن دیگر، نویسنده شروود اندرسن. بریدۀ کتابهای مرتبط به آن زن دیگر آرزو ارجمند 1404/5/11 آن زن دیگر شروود اندرسن 2.0 1 صفحۀ 28 او نوشت: «مدتی طولانی بعد از اینکه از ازدواج مان میگذرد، یادمان خواهد رفت که مرد و زنایم. انسان خواهیم شد. باید یادت باشد من نادانام و خیلی وقتها بسیار ابله خواهم بود. باید عاشقم باشی و بسیار مهربان و صبور. وقتی چیزهای بیشتری یاد میگیرم، وقتی پس از مدتی طولانی راه و رسم زندگی را به من یاد دهی، لطفت را جبران خواهم کرد. با شوق و محبت عاشقت خواهم بود. چنین امکانی در من هست وگرنه اصلا ازدواج نمیکردم. من ترسیدهام اما خوشحال هم هستم. آه، چقدر خوشحالم زمان ازدواج مان دارد فرا میرسد! 0 0 یادداشتها محبوبترین جدیدترین آرزو ارجمند 1404/5/11 جریانی سیال از ذهن مردی قبل از ازدواج. نظر خاصی ندارم! 0 1