معرفی کتاب قدرت هوش اجتماعی: 10 راه برای رسیدن به نبوغ اجتماعی اثر تونی بوزان مترجم حسین مطیع

قدرت هوش اجتماعی: 10 راه برای رسیدن به نبوغ اجتماعی

قدرت هوش اجتماعی: 10 راه برای رسیدن به نبوغ اجتماعی

تونی بوزان و 1 نفر دیگر
3.5

1397/8/10

موضوع این اثر به روابط بین اشخاص، هوش اجتماعی و جنبه های اجتماعی هوش و اینکه یک فرد چگونه مهارتت های اجتماعی را کسب می نماید، می باشد. این اثر مقدمه ندارد ولی با دید روان شناسانه و تحقیقی به هوش اجتماعی و چرایی اهمیت آن می پردازد هدف مؤلف از پرداختن به هوش اجتماعی کمک و راهنمایی فرد به پیشرفت صددرصدی است. مؤلف هنر خوب گوش دادن و برقراری ارتباط و طرز برخورد را در ارتباطات مهم می داند چراکه اگر فردی دارای هوش اجتماعی بالا باشد و بتواند در مقام مردم و رفتارهای اجتماعی تسلط کافی را داشته باشد می تواند به موفقیت هایی که درصدد رسیدن به آن هاست دست پیدا کند. مؤلف همچنین با بیان ویژگی های هوش اجتماعی به قدرت دهم اشاره می نماید و با بیان اینکه هوش اجتماعی و هوش فیزیکی و فضایی مکمل یکدیگر هستند از هوش احساسی و گفتاری نیز صحبت به میان می آورد. در پایان مؤلف با بیان تقویت کننده های اجتماعی مغز، نگرش جدید و مثبت را در فرایندهای مغزی بسیار مؤثر می داند.

لیست‌های مرتبط به قدرت هوش اجتماعی: 10 راه برای رسیدن به نبوغ اجتماعی

sky

sky

1403/11/26

نکات استنب
          نکات استنباط شده:
-برای برقراری روابط اجتماعی سالم و خلاق باید از تمام قدرت مغزی و جسمانی خود (زبان بدن) به بهترین شیوه استفاده کنیم.
-داشتن اعتماد بنفس در مقابل خود و دیگران و قدرت رهبری روابط بسیار کارساز است..
-یکی از رفتارهایی که دافعه دارد سعی در برنده بودن است اینکه در یک جمع سعی کنید حتما حرف خود را به کرسی بنشانید و سعی در اینکه ثابت کنید بیشتر می دانید راهی برای محبوبیت نیست...
-از اهمیت لبخند برای ایجاد حس خوب در افراد نباید غافل بود ..
-ظاهر خوب و باهوش بودن برای برقراری روابط سازنده به تنهایی کافی نیستند باید خلاقیت و هوش اجتماعی خود را پرورش دهیم
-سعی کنیم افراد را درک کنیم و این حس را به آنها بدهیم که مشکلاتشان برایمان بی ارزش نیست ..
-زبان بدن و ارتباط غیرکلامی را بکی از موثر ترین راه هی جذب افراد به خود و برقراری ارتباط است  بدن شما اطلاعات زیادی را منتقل می کند و اینکه کلام شما با زبان بدنتان یکی نباشد افراد را متوجه می کند که صادق نیستید..
-از محدوده آسایش افراد تجاوز نکنید ( مثلا بیش از حد به کسی نزدیک شدن) افراد از اینکه شما حریمشان رابشکنید  ناخنشنود خواهند شد..
-برقراری ارتباط چشمی حین گفت و گو با افراد خیلی موثر است و صداقت شما را نشان می دهد ..
- باید هنر گوش کردن فعال را بلد باشید ،در حین گوش کردن به افراد باید به آنها نشان دهید که برایتان اهمیت دارند و برایشان احترام و ارزش قائلید..
از عادات شنونده های منفقل
تظاهر به گوش کردن
انجام کار های جانبی در حین گوش دادن به دیگران
اینکه به گونه ای نشان دهید لحن و موضوع صحبت گوینده برایتان جالب نیست.
بیش از حد با طرف مقابلتان بحث کنید
تک بعدی برخورد نکنید.
برای شنونده خوبی بودن باید روی صحبت های افراد تمرکز کنید.
-بیشتر از اینکه حرف بزنید سعی کنید شنونده باشید افراد با هوش اجتماعی بالا زیاد حزف نمی زنند بلکه بیشتر گوش می کنند..
-با فکر باز و دیدگاه عاری از سوگیری به حرف افراد گوش دهید..(سریعا گارد نگیرید اینها فقط یکسری کلمات هستند).
-تاثیراتی که اولین ملاقات بر افراد می گذارد را نادیده نگیرید از حرکات بدنی مثبت استفاده کنید ، پر انرژی و مثبت نگر باشید و رفتار آرام از خود نشان دهید
-نه گفتن در روابط یکی از چالش هایی است که برای افرادی سخت است در روابط اجتماعی سازنده باید با محبت نه بگوییم و دلیل منطقی برای نه گفتنمان ارائه دهیم..
-به افراد توجه واقعی نشان دهید زیرا اگر خلاف این باشد زبان بدن شما ،شما را لو می دهد..
- از کلیشه ای رفتار کردن و برچسب زدن به دیگران پرهیز کنید چون باعث می با پیش زمینه ای که از طرق مقابل داریم آنگونه که آن فرد استحقاق دارد با او رفتار نکنیم..
-اگر کسی با ما مخالفت می کند وظیفه ما نیست که نظر دیگران را تغییر دهیم و باید این اجازه را به دیگران بدهیم که با ما مخالفت کنند ..
-اشتباهات خود را بپذیرید و به خود اجازه اشتباه کردن بدهید زیرا نپذیرفت اشتباهات نشانه خودخواهی،کمبود اعمتاد بنفس وصادق نبودن با خود است..
-احساس قدردانی خود را صادقانه ابراز کنید این احساس خوبی در دیگران ایجاد می کند...