معرفی کتاب جبه خانه اثر هوشنگ گلشیری کتابعمومیداستانایران جبه خانه هوشنگ گلشیری 2.9 8 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 16 خواهم خواند 8 خرید از کتابفروشیها ناشر نشر نیلوفر شابک 9644481240 تعداد صفحات 168 تاریخ انتشار 1384/4/13 نسخههای دیگر نشر کتاب تهران توضیحات کتاب جبه خانه، نویسنده هوشنگ گلشیری. داستان کوتاه دهه 1980 میلادی لیستهای مرتبط به جبه خانه نشر نیلوفر 1403/10/18 ادبیات ایران 79 کتاب ادبیات ایران 4 193 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مسیح ریحانی 1403/12/23 همواره از مطالعهی آثار تعدادی از بزرگان ادبیات فارسی، ترسیدهام. احمد محمود و هوشنگ گلشیری در زمرهی این افراد هستند. ترس از اینکه نکند هنوز به قدر کافی کتاب نخوانده باشم که لذت کافی و لازم را از آثار ایشان ببرم؟ به هر روی خواندن از «هوشنگ گلشیری» را با جبهخانه شروع کردم و همین مجموعهی حاوی ۴ داستان، کافی است برای فهمیدن این نکته که هوشنگ گلشیری را باید خواند. کتابی که من مطالعهاش کردم چاپ سال ۱۳۸۴ نشر نیلوفر است که حاوی یک یادداشت از نویسنده در رابطه با مجموعهی حاضر و ۴ داستان با عنوانهای: جبهخانه به خدا من فاحشه نیستم بختک سبز مثل طوطی، سیاه مثل کلاغ میباشد. 0 0