معرفی کتاب فلسفه فیلم و هنر دیجیتال اثر کاترین تامسون جونز مترجم گلنار نریمانی فلسفه فیلم و هنر دیجیتال کاترین تامسون جونز و 2 نفر دیگر 3.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 2 ناشر ققنوس شابک 9786002783530 تعداد صفحات 118 تاریخ انتشار 1398/11/20 توضیحات کتاب فلسفه فیلم و هنر دیجیتال، نویسنده کاترین تامسون جونز. لیستهای مرتبط به فلسفه فیلم و هنر دیجیتال رضا درگاهی فر 1401/12/17 فلسفه کاربردی 40 کتاب مدتی است به فلسفه کاربردی بیشتر فکر می کنم. برخی فلسفه عملی practical philosophy را غیر از فلسفه کاربردی applied philosophy می دانند. شاید برآیند نظرات این باشد که فلسفه یا حکمت عملی همان مسائل نظری است درباره عمل و امور عملی، اما فلسفه کاربردی واقعا سر صحنه عمل و عینیت است، هم تحلیل و تبیین می کند هم توصیه. تا جایی که آشنا هستم به این فهرست خواهم افزود و آن را تکمیل خواهم کرد. ان شاالله. از دوستان تقاضا دارم مرا در تکمیل کمک کنند. آی دی من در ایتا: @Dargahifar_reza 6 20 یادداشتها محبوبترین جدیدترین روژان صادقی 1403/3/19 امتیاز واقعی: ۲/۵ بخش اول کتاب که در مورد فلسفه فیلم بود به غایت جذاب بود و من ترجیح میدادم که کل کتاب راجع به فلسفه فیلم باشه. راجع به هر موضوع تو این بخش مختصر و مفید و ساده توضیح داده بود و هرکسی رو علاقه مند به ادامه بحث میکرد. در نقطه مقابل بخش دوم کتاب قرار داره. قرار بود که بخش دوم راجع به فلسفه هنر دیجیتال باشه اما به نظر من جز یه سری بحث های خیلی تخصصی راجع به علم هنر دیجیتال هیچ چیز دیگه ای نبود. ذره ای راجع به فلسفه این هنر بحث نشده بود و من خیلی از صفحه هارو هم به همین دلیل رد کردم. امیتازم فقد برای بخش جذاب فلسفه فیلم بود! 0 0