مهدیه پالیزبان و 1 نفر دیگر
4.1

1397/1/27

کتاب حاضر، گزارش مختصری است از قضیه ربودن امام موسی صدر. طراحی کتاب تایپوگرافی است و محتوای آن بر پایه وقایع نگاری تدوین شده است. اقدامات براساس ترتیب زمانی ذکرشده و تلاش شده است که موضوعات مرتبط با این قضیه ذکر شود. ربودن امام موسی صدر و دو همراهش، هرچند که کار حکومت لیبی و افراد معدودی بوده است. اما استمرار آن نشان می دهد که این جنایت توافقی نانوشته میان قدرت های مختلف است.

کتاب به شکلی جالب، تازه و ابتکاری به صورت پوشه‌ای مقوایی که برگه‌هایی ضخیم و مقوایی دارد؛ در 184 صفحۀ رنگی در موسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر به چاپ رسیده است.

کتاب «آدم‌ربایی در لیبی»؛ زندگی‌نامۀ این سید بزرگوار را از زمان تولد، یعنی سال 1307 تا زمان ربوده‌شدنش در لیبی و سپس تلاش‌های بی‌وقفه، بی‌شائبه و خستگی‌ناپذیر خانواده، دوستان و علاقه‌مندانش برای یافتن وی را، از زمان ربوده‌شدن تا سال چاپ کتاب یعنی 1396 در بر می‌گیرد و به صورت جذاب و جالبی صفحه‌آرایی و منتشر شده است.

در این کتاب پس از مرور وقایع مهم زندگی امام موسی صدر، به فعالیت‌های فوق‌العادۀ وی در جنوب لبنان و تلاش‌هایش در جهت ایجاد وحدت و کمک به مردم لبنان از هر فرقه و مذهب و قومیتی اشاره شده است.

سپس مواضع وی در قبال مسائل مختلف دینی، ملی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی به طور خلاصه بیان شده است.

امیدواریم ایشان به زودی به جمع خانواده و علاقه‌مندان‌شان بازگردند و چشم آنان به جمال امام موسی صدر روشن شود و خانوادۀ محترمشان از این انتظار طولانی چند دهه‌ای به در آیند. ان‌شاءالله!

واقعا وقتی اییین همه پیگیری نتیجه نداد و در نهایت هیچ خبری از امام نشد، فقط و فقط این به ذهنم اومد که این دنیا، بی در و پیکر تر از چیزیه که فکر می کردم...!
__________________________________________
خیلی کوتاه و جمع و جور به پروندهٔ ربوده شدن امام موسی صدر می پردازه و خب این که تو داری یه پروندهٔ آدم ربایی کاملا واقعی از شخصیت مورد علاقه ات رو دنبال میکنی، خیلی ناراحت کننده است.
*پ. ن: اگر شخصیت امام موسی صدر رو نمی شناسید، با این کتاب شروع نکنید. اول کتاب هایی مثل "عصایت را به میله های زندان بزن موسی" رو بخونید تا وقتی این کتاب رو می خونید، بفهمید کدوم گوهری رو از دستان تون ربودن و از کدام شخصیت محروم شدید...
__________________________________________
برای کسی مثل من که عاشق طراحی های گرافیکی هست، خیلیییی جذابه که یه کتاب در این سبک بخونه.
مطالب در قالب تایپوگرافی بودن و به خاطر چشم نوازی و جذابیت ظاهری اش، خیلی قشنگ آدم رو با خودشون همراه میکردن و چون مطالب کمی داشت خیلی سریع هم به پایان می رسید.
در نهایت خیلی دوستش داشتم.