معرفی کتاب جنگل تاریک اثر سیکسین لیو مترجم شهناز صاعلی کتابعمومیداستان جنگل تاریک سیکسین لیو و 1 نفر دیگر 3.5 2 نفر | 2 یادداشت جلد 2 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 2 ناشر کتابسرای تندیس شابک 9786001826818 تعداد صفحات 600 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب جنگل تاریک، نویسنده سیکسین لیو. بریدۀ کتابهای مرتبط به جنگل تاریک яσвεят 1404/5/31 جنگل تاریک جلد 2 سیکسین لیو 3.5 2 صفحۀ 389 0 2 لیستهای مرتبط به جنگل تاریک نوای کتاب 1403/11/19 علمی تخیلی سخت 23 کتاب علمی تخیلی یک ژانر بسیار متنوع است که شاخهها و زیرشاخههای متعددی دارد. در این لیست به علمی تخیلی سخت میپردازیم. علمی تخیلی سخت یا "hard science fiction" ژانری از علمی تخیلی است که تاکید زیادی بر صحت علمی و جزئیات فنی دارد. در این نوع داستانها، قوانین علمی و فناوریها به طور دقیقی مورد بررسی و توضیح قرار میگیرند. نویسندگان این ژانر تلاش میکنند تا داستانهای خود را با استفاده از دانش فعلی علمی و فرضیات منطقی ایجاد کنند. موضوعاتی مانند سفرهای فضایی، فیزیک کوانتوم ، هوش مصنوعی، و بیوتکنولوژی معمولاً در داستانهای علمی تخیلی سخت به کار میروند. این داستانها اغلب به چالشها و پیامدهای اخلاقی و فلسفی پیشرفتهای علمی و فناوری نیز میپردازند. 0 5 ناصر حافظی مطلق 1402/6/23 ادبیات علمیتخیلی 31 کتاب برگزیدهها ادبیات گمانهزن بیانتها است. شاید لیست پیشنهادی در حوزه علمیتخیلی بتواند مسبب علاقمندی بیشتر به ادبیات ژانری بشود. این لیست بهمرور زمان کاملتر خواهد شد. 4 15 یادداشتها محبوبترین جدیدترین نوای کتاب 1403/12/5 کتاب دوم از مجموعه سه جرم کیهانی. این جلد کتاب بیشتر بر نظریه ها و قوانین فیزیک و کیهان و علوم دیگر تاکید دارد. کمی توضیحات بیش از حد در برخی از قسمت های کتاب خسته کننده میشود ولی همچنان جذابیت خود را حفظ میکند. 0 0 яσвεят 1404/6/1 جنگل تاریک کتاب دوم از سهگانهی سهجرم کیهانی خب اینجا دیگه خبری از اون هیجان خام و ایدههای شوکهکنندهی جلد اول نیست. بیشترش صرف توضیح میشه، یعنی نویسنده انگار نشسته تمام قوانین بازی رو برای ما رو میکنه. ولی چیزی که برای من جالب بود اینه که وسط همین داستان علمیتخیلی، یههو مفاهیمی مثل الگوریتم فروشنده دورهگرد یا ایدههای جدی از فیزیک و مهندسی میاد وسط. برای بعضیها شاید خشک و سنگین باشه، اما من شخصاً با این بخشها حال کردم؛ حس کردم رمان داره بیشتر از سرگرمی صرف، یه جور بازی ذهنی هم برام درست میکنه. مشکل اصلی برای من ریتم بود. بعضی جاها انقدر کش میاد که آدم حس میکنه داره با زور جلو میره. بعد ناگهان دوباره یه ایدهی سنگین پرت میشه وسط که حسابی ذهنت رو مشغول میکنه. در کل، نه اونقدر ساده و گیرا مثل جلد اول، نه اونقدر عمیق که بگی شاهکاره. بیشتر یه پل واسه رسیدن به قسمت سومه. سه ستاره از پنج، چون هم ایدههاش رو نمیشه دستکم گرفت، هم روایتش واقعاً جای کار داشت. شاید هم دلیل اینکه من بیشتر از حد معمول باهاش ارتباط گرفتم همین علاقهم به این جنس مفاهیم فنی و علمی باشه. این کتاب را دوست عزیزم مبینا بهم قرض داد تا بخونم @mob_adine 0 8