معرفی کتاب هرایی اثر سعید تشکری کتابعمومیداستانایران هرایی سعید تشکری 3.5 2 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 7 خواهم خواند 0 ناشر شرکت انتشارات علمی و فرهنگی شابک 9786001218477 تعداد صفحات 240 تاریخ انتشار 1395/7/5 نسخههای دیگر نشر کتاب نیستان توضیحات شفا و درمان شماییدبانو.پرده را که کنار زد در اسنان قم تلالو گنبد بانوی قم را می توانست ببیند. خودش را سپرد به بانو و بستری شفاخانه ی حضرتش شد. یادداشتها محبوبترین جدیدترین سعید حاجی آبادی 1403/3/6 این کتاب زیاد برام جذاب نبود و این نسخه که من خوندم بشدت غلط املایی داشت در کل من خیلی نپسندیدم 0 1 حسن مجیدیان 1403/8/23 🔹 کتاب هَرایی خدا رحمت کند سعید تشکری را. نویسنده ی متعهد مشهدی را. خیلی آثار خوبی با درونمایه ی اهل بیتی و امام رضایی دارد. هرایی هم داستان خانواده ی پرماجرا و شلوغی است که در قم و جوار خانم حضرت معصومه سلام الله علیها، داستان زیبایی دارند. اگر حوصله داشته باشید؛ کتاب درس آموزی است. برای نوجوانان هم مناسب. کتاب را انتشارات" کتاب نیستان" چاپ کرده است. کتاب را بصورت روزانه ۱۰ الی ۱۵ دقیقه ای ظرف یک ماه خواندم. با این روش هم خسته نمیشوید و هم میتوانید چند کتاب را با هم جلو ببرید. #معرفی_کتاب #سعید_تشکری #کتاب_هرایی #آخرین_کتابی_که_خواندم 0 0 الف. موسوی 1402/11/22 هرایی آدمها چقدر با هم متفاوت است. آدمهایی که در کنار تو و حتی در یک خانه با تو زندگی می کنند، تا آدم هایی که در همسایگی شما هستند و حتی عابرین پیاده. اگر شما هم علاقه دارید به دنیای متفاوت انسانها بروید و با هرایی آنها آشنا شوید کتاب ((هرایی)) تو را به دنیای تعدادی از این افراد میبرد. سعید تشکری با قلمی روان و داستان گونه شمارا به این فضا برده و هرایی آقا کریم و همسرش، مخدوم و مادرش،کرامت و زندگی اش، اسراء و هانیه را به شما نشان می دهد. هرایی هایی که کم و بیش در زندگی همه ی ما آدمها وجود دارند و با آنها دست و پنجه نرم میکنیم. کتاب هرایی نوشته آقای سعید تشکری، انتشارات علمی و فرهنگی، سال چاپ ۹۵،موضوع داستان، برای عموم نوشته شده است. ویراستاری آن هنوز جای کار دارد. 0 1