معرفی کتاب معاد اثر مرتضی مطهری معاد مرتضی مطهری 4.2 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 5 خواهم خواند 2 ناشر صدرا شابک 0000000007635 تعداد صفحات 241 تاریخ انتشار 1373/12/12 توضیحات کتاب معاد، نویسنده مرتضی مطهری. لیستهای مرتبط به معاد علی قاسمی 🇵🇸 1402/1/11 اندیشه ناب اسلامی (لیست دوم_ آثار شهید مطهری) 34 کتاب در ادامهی معرفی لیست کتب اندیشه ی اسلامی، اینک آثار درجه یک استاد علامه شهید مطهری(ره) رو معرفی میکنم. آثاری که به قول حضرت امام خمینی(ره) بدون شک تمامی این آثار، خوب و انسان ساز میباشد و مقام معظم رهبری هم در موارد مختلف تاکید ویژه و بسیاری بر مطالعهی آثار شهید مطهری دارند و در جایی میفرمایند مبنای فکری نظام جمهوری اسلامی ایران آثار شهید مطهری است. شهید پالیزوانی در وصیت نامه خود مینویسد: مطهری را دریابید! و شهید حاج قاسم سلیمانی هم علاقه زیادی به آثار استاد مطهری داشته و در دوره های مطالعاتی آثار شهید مطهری شرکت میکرده است. بسیاری از شبهات روز جامعه (به نظرم بیش از ۹۰درصد شبهات) را میتوان با مطالعه آثار شهید مطهری به شکلی دقیق پاسخ گفت و دوباره اسلام را بر خودمان و در مرحله بعد به مردم و جوانان عرضه نمود. بنده مهمترین آثار اندیشه ای ایشان را در این لیست قرار میدهم اما پیشنهاد میشود تمامی آثار استاد مطالعه شوند. همچنین پیشنهاد میکنم این آثار در قالب دوره های مطالعاتی همچون دوره بینش مطهر یا دوره هایی که انتشارات صدرا برگزار میکند مطالعه شوند. 0 29 محمدرضا 1402/8/11 سیرمطالعاتی شهید مطهری ( اصول عقاید ) 29 کتاب بر اساس سایت motahari.org 0 1 یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمد خزائی 1400/11/18 کامل نخوندم و بعضی از مباحث رو رد کردم. و شاید توی یه وقت موسع باز بیام سراغش. کتاب مجموعه سخنرانی های پیاده شده استاده، انسجام قابل قبولی داره هر چند نیاز به اصلاحات و کم و زیاد کردن بعضی از مباحث واقعا احساس میشه، مخصوصا کم کردن پرسش و پاسخ های آخر هر بخش که واقعا اضافی و اغلب خارج از بحث هستن. البته خلاصه هایی از کتب شهید مطهری دیدم که بد هم نبودن ولی بعضا دیگه زیادی دست کاری کردن که اون هم واقعا مطلوب نیست. 0 0