لیستهای کتاب Sadaf لیست منتشر کرد. 1402/10/22 بهترین های عاشقانه 12 کتاب پر طرفدار ترین های عاشقانه در دنیا که حتما باید توی لیستتون قرار بدید🥲😍 1 17 Bahar لیست منتشر کرد. 1403/1/12 کتاب های مورد علاقم🥺✨️ 4 کتاب منو از دنیای واقعی جدا کردین:) می توانم بگویم با این کتاب ها زندگی کردم اشک ریختم،خندیدم،هیجان زده شدم و... این کتاب ها را از عمق وجودم دوست دارم؛) می توانم ساعت بنشینم و حرف بزنم،از ماجراهای سنگدل که قلبم را به درد آورد و چشمانم را از اشک هایی که ریختم سوزاند ولی درنهایت او را چنان دوست داشتم که گویی در سرنوشت نوشته شده بود که من آن را تا ابد دوست خواهم داشت و دختری که در اعماق دریا افتاد وای که چنان دوستش دارم که اگر با من درمورد کتاب صحبت کنید میتوانم شمارا قانع کنم آن را بخوانید! این کتاب همیشه جایی ویژه برایم دارد و خواهد داشت غیراز داستان فوق زیبا و بی نظیرش مرا یاد خاطراتی می انداز که چنان خوشایند است که میتوانم ساعت ها در ذهنم مشغول فکرکردن باشم! درمورد خردم کن و ویرانم بهتر است سکوت کنم! چنان نویسنده قلم زیبایی دارد که در مقابل کتاب ها واقعا چیزی نمی توانم بگویم:) 0 4 محیا لیست منتشر کرد. 1402/9/5 عاشقانههای پیشنهادی..، 5 کتاب رمان های عاشقانهای که شما را مجذوب خود میکنند و تا پایان کتاب آن را کنار نمیگذارید. حتی گاهی با آن ذوق میکنید یا گاهی میخندید و گاهی هم گریه میکنید.. 0 6 barly لیست منتشر کرد. 1402/12/6 1402 books🌿📚 24 کتاب اینا همهی کتاب هایی که من توی ۱۴۰۲ خوندم و میتونم بی هیچ شکی بگم که این سال جزء سه سال برتر زندگیه منه 🥲 کتابایی رو امسال خوندم که خیلی معروف بودن و کم کیفیت یا اصن معروف نبودم ولی کیفیت بالایی داشتن کتابایی رو خوندم که عاشقشون شدم و کتابایی خوندم که ازشون متنفرم 🫡 آقا اگه بخوام نتیجه گیری کنم میتونم بگم که قشنگ امسال سال فرار من از زندگیو تجربه کردن کلی زندگی جدید و اتفاقات متفاوت بود .... خلاصه که نمیدونم حسی که من امسال تجربه کردم رو چطوری براتون توضیح بدم که متوجهش بشید 🫠✨️ مرسی که به حرفام توجه کردین خدافظ🪐🚞 4 14 Bahar لیست منتشر کرد. 1402/12/11 باید بخونم؛) 12 کتاب می خوام اینارو بخونم:)))) نظرمو جلب کردن؛) 0 10 سارینا لیست منتشر کرد. 1403/1/11 کتاب های که خوانده ام 10 کتاب کتاب های که خوانده ام 0 3 narjes لیست منتشر کرد. 1403/1/14 فانتزی🌟❤ 11 کتاب جذاب ترین کتاب های فانتزی🤌🏼🫠 0 11 ریحــ🌙ـانہ جنتی لیست منتشر کرد. 1402/11/12 سفر به دنیای پادآرمان شهری 7 کتاب بهترین رمانهای پادآرمان شهری و پساآخرالزمانی که از این دنیا جداتون میکنن تا غرق ماجرای هیجان انگیزشون بشی :) * ازشون فیلمهای اقتباسی هم ساخته شده (به جز مجموعه خردم کن، که البته اونم خبر دادن قراره بسازن) که به شوت پیشمهاد میکنم ببینید و لذت ببرید👌🏻😌🌹 0 6 E.A لیست منتشر کرد. 1403/1/3 هدف های 1403=) 12 کتاب لیستی از کتاب هایی که در 1403 خواهم خواند..🌠 0 6 Motahare لیست منتشر کرد. 1403/1/1 کتاب های ۱۴۰۲ 17 کتاب کتاب هایی که تو سال ۱۴۰۲ خوندم. 0 1 مینو لیست منتشر کرد. 1402/12/10 دنیاهای جدید 6 کتاب کتابهایی که میخوام بخونم: فابل میخواهم بمیرم ولی دوست دارم دوکبوکی بخورم دمیان خردم کن همه نام ها سقوط دختری از بروکلین روز صفر 0 6 یاسی لیست منتشر کرد. 1402/11/22 1402....🧸 18 کتاب کتاب هایی که سال 1402 خوندم. 0 4 علیرضآ لیست منتشر کرد. 1402/10/26 عاشقانه آخرالزمانی تا ناپلئونی🌚❤️ 3 کتاب از شیر مرغ تا جون آدمیزاددد🗿❤️🔥 0 4