لیستهای کتاب شیرین کلانتری لیست منتشر کرد. 1404/5/12 بیمار نوشت؛ وقتی بیماران تعریف میکنند .... 3 کتاب زمانی که بیماران قلم به دست میگیرند تا تجربه های خود را ثبت کنند یا وقتی کسانی به نیابت از آنان مینویسند تا تجربه ی زیسته ی متفاوت آن ها را به خوانندگان منتقل کنند. 📎 این لیست در حال تکمیل است ..... 2 4 •آکانه• لیست منتشر کرد. 1403/12/22 ۱۴۰۳ کنکور و بعدش...🎬•📚 69 کتاب این لیست کتاباییه که بعد از کنکور خوندم و میخوام تا پایان ۱۴۰۳ بهش اضافه کنم...مشکل اینه که داخل دفتر خلاصه نویسی کتابام نیومدم تاریخ بزنم که کتابهارو چه تاریخی خوندم و تموم کردم پس ممکنه یه سری کتاب هم باز بوده باشه ولی خب...مدرکی نیست 😁 بنده جوری به کتابا و فیلما حمله کردم که انگار یک سال ازشون دور بودم...(حقیقت اینه که یواشکی هم میرفتم سراغ فیلم و کتاب). 2 37 Khatoon لیست منتشر کرد. 1403/11/29 برای زندگی های بینهایت 4 کتاب کتابایی که با خوندش حس اینو داری که اون اتفاقا برای تو افتاده 0 4 فاطیما لیست منتشر کرد. 1403/10/22 دست به قلم ✒️ 24 کتاب اینجا با کسانی طرف هستیم که مینویسند. خواه دفترچه خاطراتی کوچک باشد ، خواه دیوان اشعار خواه داستانی باشد پشت رسید های زرد شده ی خرید ، خواه نامه هایی برآمده از عمیق ترین روزمرگی های زندگی... شاید هم لابه لایشان ، منتقد غذایی هم پیدا شود :) پ.ن: این لیست بروز میشود... 16 160 مهناز جعفری لیست منتشر کرد. 1402/11/6 کتاب هایی سنگین از وزن غم 6 کتاب کتاب هایی که بعد از خوندنشون، غم و ناراحتی و سنگینی روی قلبم حس کردم و اثر بعضی هاشون تا چند وقت مونده... 0 76 رعنا حشمتی لیست منتشر کرد. 1402/2/24 هیچ چیز مثل مرگ تازه نیست! 36 کتاب چند کتابی که میشه گفت شخصیت اولشون مرگه، یا موضوع حول محور سوگ میگذره. این لیست قطعا خیلی ناقصه و با فشار به حافظه درست شده؛ ولی به مرور کامل میشه. پیشنهاداتتون رو بگید. :) *اسم لیست برگرفته از نام یک کتاب شعر-عکس از گروس عبدالملکیان است. 27 103