لیستهای کتاب کافه کتاب ☕📚 لیست منتشر کرد. 7 روز پیش کتاب های روانشناسی و روانشناختی 4 کتاب کتابهای روانشناسی و روانشناختی خواهم خواند☕📚 0 0 hedgehog لیست منتشر کرد. 1404/4/26 🔰 زنانی که با گرگها میدَوَند 7 کتاب کتابهایی در مورد/برای « زنان» 0 6 ~ لیست منتشر کرد. 1404/1/8 شناخت زن و مرد 25 کتاب این لیست شامل کتابهایی هست که به شناخت بهتر خود و شریک زندگی یا اگر مجرد هستید شریک زندگی آینده کمک می کند. تا الان این کتاب ها رو مطالعه کردم🌱 0 1 صبا لیست منتشر کرد. 1403/12/26 روحداروهای 03 56 کتاب در سال 1403، کتاب برای من مثل داروی آرامشبخش بود. هروقت احساس میکردم روح و روانم نیاز به آرامش دارند به تجویز منِ عزیز، میرفتم و قرصِ کتابی برمیداشتم و به مداوای روانم میپرداختم... :) پ. ن: بعد سال تحویل گودریدز باز کردم دیدم هدف گذاری سالیانم 20 کتاب بود. ذوقم گرفت که علاوه بر آن کتابهایی که نشانشان کرده بودم، 36 کتاب بیشتر از پیشبینی ام خواندم. 0 10 ꧁༒☬ 𝓜𝔂𝓼𝓽é𝓇𝓪 ☬༒꧂ لیست منتشر کرد. 1403/10/23 هر دختری باید اینا رو بخونه❗ 6 کتاب میخوای بی انگیزه نباشی ❓هر کاری راهی داره 🤔 میخوای احساساتی نباشی ❓همدلی💞 میخوای مستقل باشی ❓ زنانی که با گرگها میدوند🐺 میخوای با سیاست باشی ❓زنان زیرک😎 میخوای شکننده نباشی ❓ تکه هایی از یک گل منسجم💐 میخوای با هدف باشی ❓زنان برتر از ما😈 0 13 ریحان معلمی لیست منتشر کرد. 1403/5/31 مورد علاقه مرداد 9 کتاب از بین کتابهایی که تو این ماه خوندم کدوماشو بیشتر دوست داشتم... 0 4 مجید علوی لیست منتشر کرد. 1402/3/1 مهارت ارتباط اجتماعی 19 کتاب مسیر زندگیم اشتباه بود اجتماع هرچقدر هم کثیف و پلید باشه نمیشه ازش فرار کرد برای موفقیت و خوشبختی مجبوریم رو محیط اجتماعی خودمون تسلط داشته باشیم آدمایی دیدم که بدون هیچ هنر و توانایی دیگه ای فقط با مهارت اجتماعی و نفوذ قوی به جایی رسیده بودن که یه آدم با تجربه و ماهر و شایسته نمیتونه برسه آدم هایی دیدم که با نیت خوب کار های خوب هم میکردن ولی آدم بده داستان بودن آدم هایی هم دیدم که با نیت پلید کار های پلید میکردن ولی محبوب همه بودن چیزی نیست که مثل آهنگری و گاری سازی با پیشرفت جامعه منقضی بشه و از آغاز تا انقراض بشر پایداره ابتدا درکی ازش نداشتم بعدش فکر میکردم یه مهارت ذاتیه ولی با دیدن فیلم و خوندن کتاب شیوه گرگ تلنگری بهم وارد شد که با خودم بگم (اگه بتونم یاد بگیرم چی؟) اینها صرفا کتاب هایی هستن که هنوز مطالعه نکردم و از صحت و ارزش مطالبشون بی اطلاعم 0 4 نَجـ♡ـوآ لیست منتشر کرد. 1402/1/7 کتابهایی برای بانوان💆🏻♀️📚 3 کتاب کتاب هایی ک خانم ها نباید از دست بدهند 2 41 سارامرتضوی نویسنده و ویراستار لیست منتشر کرد. 1401/7/18 کتابها 2 کتاب این لیست در مورد کتابهایی است که به فروش میرسد 0 5