لیستهای کتاب مهدی ابراهیمی لیست منتشر کرد. 7 روز پیش سربازی خوانی 12 کتاب کتاب هایی که در مرزبانی سراوان ، خوانده ام، میخوانم یا خواهم خواند! به دلیل عدم دسترسی به اینترنت این لیست تقریبا هر دو ماه یکبار بروزرسانی خواهد شد. 0 0 مهتا لیست منتشر کرد. 1403/7/28 دلنشین ترین روایت ها 5 کتاب برای جذابیت کتاب، بیان روان و شیوا و خودمانی اهمین بالایی دار و از نظر من این دسته کتاب ها ازین خانم نویسنده دارای این ویژگی هستند 0 10 فرمانده¹³⁵ لیست منتشر کرد. 1403/2/20 کتاب های اردیبهشت ماه 4 کتاب کتاب هایی که این ماه خوندم...! 0 2 نسیبه پورمحمدی لیست منتشر کرد. 1402/3/20 کتابهایی که در 1402 خواندم 8 کتاب اینجا فهرست کتابهایی که امسال دارم میخوانم را ثبت می کنم . طبعا این لیست به روزرسانی میشود. 0 3 مغربی لیست منتشر کرد. 1402/3/19 رمان 6 کتاب برای وقتایی که حوصله هیچکی رو نداری 0 6 مظفری لیست منتشر کرد. 1401/8/22 «...و من تاب معک» 21 کتاب به رسول مهربانیها امر شد که برای دین، استقامت کن... اما وقتی دستور آمد یارانت هم همین باشند، فرمودند: این آیه، مرا پیر کرد... چه اینکه تحمل سختی یاران و پیروانش را نداشت... شرح ایستادگی مسلمانانی که خارج از مرزهای جغرافیایی کشور عزیزمان، به دنبال دین و عمل به آن هستند. طبعاً سفر اربعین و اربعیننویسیها را در این لیست جا ندادم. این لیست تمام نشده و ممکن است اضافه شود. 1 39