لیستهای کتاب ALL ABOUT SHIN لیست منتشر کرد. 1404/4/9 کتاب هایی که میخوام به ترتیب بخونم 50 کتاب لیستی از ۵۰ کتاب های من هست که از امید بخش به سمت فلسفه و فانتزی قراره خونده بشه 0 7 ماری لیست منتشر کرد. 1404/1/7 کتاب های سال ۱۴۰۴ 19 کتاب بریم ببینیم سال جدید چند تا کتاب خونده میشه:) 0 11 فاطمه لیست منتشر کرد. 1403/9/24 کتابهای روانشناسی خوبی که خوندم. 11 کتاب اگه مثل من دانشجو این رشته هستین یا به خوندن کتابهای حوزه روانشناسی علاقه دارید میتونید از این لیست استفاده کنید🤍 2 5 فاطمه معروفی لیست منتشر کرد. 1403/9/7 پذیرش مرگ و سوگواری 10 کتاب لیست کتابهایی که میتونه به پذیرش مرگ عزیزان و نحوهی سوگواری ما کمک کنه و بهمون این فرصت رو بده که راحت تر با این قضیه کنار بیام.. لیست کتابها در حال اپدیته… 0 28 فاطمه معروفی لیست منتشر کرد. 1403/9/6 رمانهایی در باب وجود 4 کتاب لیستی برای علاقمندان به روانشناسی وجودی 😇 ( درک مرگ، ترس از آینده و زیستن در لحظهی حال ) این لیست در حال اپدیت میباشد…. 🔁 0 9 سمانه بهمنی لیست منتشر کرد. 1403/2/30 لیست کتابهای ۴۰۳ 12 کتاب برای دانستن فرجام۰۳ 0 9