لیستهای کتاب چِـری🍒 لیست منتشر کرد. 1404/1/22 توحید، داروی درد ها 7 کتاب این کتابا کمک میکنند انسان های موحد تری باشیم؛ بیشترین لذت و کمترین رنج رو داشته باشیم. محبت خدا بیاد تو دلمون تا تمام دردها پر بکشن :) 1 6 MJ لیست منتشر کرد. 1403/9/5 بهترین کتاب هایی که خوندم🌱✨️ 11 کتاب توی این لیست کتاب هایی رو قرار دادم که به نظرم قوی و تاثیر گذار هستن و هرکسی میتونه از خوندنشون سود ببره. 0 4 عمو حسام لیست منتشر کرد. 1403/12/30 همسفران ۱۴۰۴ 100 کتاب للحق! بهیاری خداوند توانا سال ۴۰۳ تونستم با توفیق خدا و رفیقای کتابخونی که قسمتم کرد، بیش از صد تا کتاب و مقاله بخونم و زندگی متفاوتی رو رقم بزنم و از روزمرگیِ عادیِ زندگیم دربیام. حالا امسال، یعنی تو سال ۱۴۰۴، بهیاری خداوند توانا میخوام این مطالعاتم رو ثابت نگهدارم و سعی کنم باز هم مثل امسالم کمی متفاوت باشم و برای خدا و خلق مفید باشم! فلذا لیستی از کتابهایی که دوست دارم بخونم رو اینجا منتشر میکنم که بتونم نگاه جامعی به کتابهام داشته باشم و از نظرات شما بزرگواران کتابخون هم استفاده کنم. 0 10 AmirAli.Tohidi لیست منتشر کرد. 1403/5/4 گام اول خدا شناسی 5 کتاب این کتاب ها رو پیشنهاد میکنم که با هم بخونید... در کل بهتره که این کتابها رو کمکم و با ساعتی یا چندروزی تفکر روی هر مطلب،بخونید. و کتابی مثل نگاهی به رابطه عبد و مولا رو حتما جرعه جرعه بنوشید😉 0 13 عَلَـویه لیست منتشر کرد. 1403/2/21 عَلّمَنی... 9 کتاب 📍الفبای خودسازیِ احوالات من 0 13 محمّد صالحی بابادی لیست منتشر کرد. 1402/9/12 مطالعات ۱۴۰۲ ش 88 کتاب فهرستی از کتابهایی که توی سال ۱۴۰۲ مطالعه کردهم. 3 20 مَمْسِیْن لیست منتشر کرد. 1401/8/29 پیشنهاد میکنم 2 کتاب حیف نیست کتابی رو که صفحه صفحهش لذت بردم رو با شما به اشتراک نذارم؟؟ 0 10