لیستهای کتاب امیرعلی لیست منتشر کرد. دیروز بهترین های ادبیات ایران 24 کتاب این لیست رو به کسایی پیشنهاد میکنم که بیشتر توجه شون به ادبیات کشور های دیگه اس که صد البته که ادبیات کشور های دیگه هم غنی هست اما باید به ادبیات خودمون هم توجه کنیم البته که این لیست کم و کاستی هایی خواهد داشت 0 0 Fatemeh Hosseinzadeh لیست منتشر کرد. 7 روز پیش ادبیات فارسی معاصر 22 کتاب اینجا یه لیست از رمانهای معاصر فارسی جمعآوری کردم؛ برای کسایی که دوست دارن با داستانها و نویسندههای این دوره بیشتر آشنا بشن. ممکنه بعضی رمانها از قلم افتاده باشه. اگه به نظرتون کتابی جا مونده یا پیشنهادی دارین، خیلی خوشحال میشم بهم پیام بدین✨️🌱 0 6 Green🌱 لیست منتشر کرد. 1404/5/31 ادبیات ایران 15 کتاب کتابهای ایرانی که دلم میخواد بخونم (بدون اولویت) 0 2 Tahoura لیست منتشر کرد. 1404/5/28 بهترین کتاب های دنیا که خوندمشون 34 کتاب من از هر نوع ژانری می خونم ولی بیشتر علاقم به کتابای انمیز تو لاورزه 0 12 یــارا لیست منتشر کرد. 1404/5/16 بهترین های ادبیات ایران 5 کتاب :) البته اگر زیاد اهل مطالعه ادبیات فارسی نیستید و تازه شروع می کنید بوف کور رو پیشنهاد نمیکنم:) 0 10 tarisha لیست منتشر کرد. 1404/4/6 کتاب در تابستان خوانی. 37 کتاب این چالش رو برای خودم گذاشتم تا مطالعه ای فشرده داشته باشم و از تابستان رو مفید بگذرونم 0 8