لیستهای کتاب 이지아 لیست منتشر کرد. 1404/6/1 کتاب های فانتزی 12 کتاب برای دوستداران ژانر فانتزی 0 5 𝗆𝖺𝗁𝖽𝗌 لیست منتشر کرد. 1404/5/28 کتابایی تا اخر ۴۰۴ باید بخونم 29 کتاب نمیدونم کدوماش خوبن کدوماش بد،پس اگه کتابی بود توی این لیست که ارزش خوندن نداره بهم بگید تا الکی پول برای خریدش ندم😭🌸 30 15 murphy لیست منتشر کرد. 1404/5/9 مجموعه شینا مایر 4 کتاب just for a dreamy girl.. 0 3 آریا زیلایی لیست منتشر کرد. 1404/5/7 نشر پرتقال 98 کتاب انتشارات پرتقال بیشتر کتاب های رمان فانتزی، ماجراجویی، روانشناسی، ترسناک، معمایی و مهیج چاپ میکنه البته کتاب های علمی و کتاب های مناسب کودکان زیر ۷ سال هم مینویسه و بیشتر رمان هاش مناسب ۸ تا ۱۶ سال هست که سن های بالاتر هم میخونن. 0 13 이지아 لیست منتشر کرد. 1404/4/27 سری شینا مایر 4 کتاب برای فانتزی خونا 0 1 ویولت؛ لیست منتشر کرد. 1404/1/3 سری شیما مایر🧚🏻 4 کتاب این مجموعه هم تازه خریدم و جزء دسته کتاب هایی که میخوام توی سال ۴۰۴ بخونمش😭🌟 0 5 نیلا لیست منتشر کرد. 1403/7/27 سری شینا مایر✨🌊 4 کتاب واقعا تعجب میکنم که چطور کتاب هایی به این خوبی هنوز ناشناخته هستن و کسانی که اونها رو خوندن بسیار کمن این سری واقعا ارزش خوندن و داره و مختص نوجوان هاست، من به شخصه واقعا از خوندن این سری لذت بردم✨🥲 0 52