لیستهای کتاب یاسمن لیست منتشر کرد. 1404/1/15 ادبیات آسیای شرقی 11 کتاب کتاب هایی در دسته ادبیات آسیای شرقی 0 3 Khatoon لیست منتشر کرد. 1403/12/1 سفر به شرق 8 کتاب کمی حس خوب... 0 4 Khatoon لیست منتشر کرد. 1403/12/7 کوتاه های خواندنی 5 کتاب کی گفته فقط کتاب های حجیم ارزش خوندن دارن؟ 0 7 a little wandering ghost لیست منتشر کرد. 1403/11/19 کتاب های مورد علاقه ام 🌻 32 کتاب این لیست کتاب مختص کتابهایی هست که مورد علاقه ام هستن میدونم که خیلی زیاده ولی همشون رو دوست داشتم دلم نمیومد اسمشون نباشه🙃🙃🍀 ولی بیشتر از همه سقوط و مجموعه ۵جلدی راز رو دوست دارم🤗 0 45 Atabak_P لیست منتشر کرد. 1403/8/1 کتاب های زندگی 16 کتاب این کتاب ها مفاهیم زیبایی از زندگی رو که باید یاد بگیریم در قالب داستان بیان می کنه 0 9 هلیا لیست منتشر کرد. 1402/11/25 کتاب هایی در مورد کتاب ها📚☕️ 10 کتاب اینها کتاب هایی با موضوع کتاب هستن! این لیست به معنی تایید یا پیشنهاد خرید اونها نیست، صرفا معرفی کتاب هایی در این ژانر زیباست.✨️ 0 17 𝖕𝖆𝖗𝖆𝖉𝖎𝖘𝖊🔮 لیست منتشر کرد. 1403/8/23 آسیایی ولی در شرق آن🐉 12 کتاب همهی ما عاشق قاره آسیایی هستیم امّا کجای آن🤔⁉️ من میدونم😏 همتون عاشق شرق قاره هستید. به واسطه فیلم و سریال های متفاوت و قشنگ علاقهمند شدیم مثل سریال های قدیمی : جومونگ ، یانگوم ، دونگی و کافه پرنس و... و سریال جدید عشق کهکشانی ، شیطان من و... ولی تا به حال کتابشون خوندی🤔⁉️ کتابهایی باحال و فانتزی و طنز و عاشقانه... بیا تا بهت بگم چیا بخونی تا دلت بره پیش اونجا. پس بیا سوار اژدهات شو تا ببرمت اونجا🐉 0 9