لیستهای کتاب سیده حُسنا لیست منتشر کرد. 1404/2/19 کتابای صفر-چار :☁️) 16 کتاب به امید خوندن کتابای بیشتر؛🌱🌙 0 4 حـــامیم لیست منتشر کرد. 1404/1/13 در ۴۰۳ خواندم✌️ 37 کتاب سلام به همه دوستداران کتاب و قصه! امسال هم مثل همیشه، سفری پر از کشف جهانهای جدید، شخصیتهای به یاد ماندنی و ایدههای الهامبخش بود. از رمانهای تکاندهنده تا کتابهای غیرداستانی که ذهنم رو بازتر کردن، لیست امسالم رو آماده کردم تا با شما به اشتراک بذارم. 🔥 چرا این لیست رو ببینم؟ - اگر دنبال **پیشنهادهای متفاوت** از ژانرهای مختلف هستی، اینجا کلی ایده پیدا میکنی. - بعضی از این کتابها مثل **گنجهای پنهان** هستند که کمتر کسی ازشون حرف زده! - دوست داری بدونم نظرت درباره انتخابهام چیه؟ بیا توی کامنتها گپ بزنیم و تجربههامون رو ردوبدل کنیم. این لیست فقط یه مجموعه اسم نیست؛ **یه آینه از دغدغهها، خندهها و کشفهای یک سال از زندگی منه**. ممکنه توش کتابی پیدا کنی که زندگیت رو تغییر بده، یا شاید هم تو به من معرفیش کنی! 0 21 علی زارع بیدکی لیست منتشر کرد. 1403/6/15 هرگز نخواهم خواند! 4 کتاب به نظرم بهخوان باید یه قفسه هم اضافه کنه با همین عنوان. مگه چندتا کتاب میتونیم تو عمرمون بخونیم که این وسط بعضیاش بیفایده باشه؟ این لیست رو به مرور تکمیل میکنم. قطعا شماره ۱ این لیست لولیتاست. اسم ناباکوف رو زیاد میشنیدم. بنابراین رفتم سراغ معروفترین اثرش. ۴،۳ صفحه خوندم. طبیعیه که یه نفر رمانی اروتیک که راویش یک مرد پدوفیل با مشکلات جنسیه رو نخونه، هرچقدر هم که تکنیکهای رواییِ اون قوی باشه... شماره دو هم فعلا باشه دخیل عشق. یک رمان مذهبیِ عجیب در مورد یک خانم پرستار آسایشگاه جانبازان که عاشق یکی از جانبازها شده. چون شوهرِ جانباز دوست داره! کتاب توی طیف همون کتابهای شهداییه که خودتون میدونید و نیاز به توضیح نداره... بعضی وقتها گول نویسنده و آثار قبلیش رو نباید خورد. احتمالا اگر این کتاب رو بخونید شک میکنید که آیا نویسنده این کتاب و کتاب نامیرا یکیه یا دو نفرن؟ داستان کلیشه. شخصیتها کلیشه و تیپِ خالی. دوبار تلاش کردم برای خوندنش، هر دوبار ناموفق... ۴۰صفحه از کتاب را خواندم. به شدت بدون کشش. تقریبا با ایده کلیشهایِ خانواده محافظهکار و پسر شجاع در دوران تظاهرات قبل از انقلاب. نخونده میتونم بگم برادر شخصیت اول شهید میشه! 6 8 محمدتقی ریاحی لیست منتشر کرد. 1402/12/8 شخصیت های مشهور تاریخ ایران🇮🇷 45 کتاب مردان بزرگ تاریخ ، سرنوشت ملت ها را تعیین میکنند. ✍️اشپنگلر 2 9 مغربی لیست منتشر کرد. 1402/3/8 مدافعان حریم 22 کتاب نه فقط مدافعان حرم، که مدافعان حریم 1 20 حامد خواجه لیست منتشر کرد. 1401/6/17 رمان، داستان و ادبیات ایرانی 13 کتاب رمانهای ایرانی پیشنهادی من ... ژانر خاصی مد نظرم نیست، همین که رمان ایرانی باشد و ارزش پیشنهاد دادن به شما را داشته باشد، در این سیاهه قرار میگیرد. خوشحال میشوم نظراتتان را بعد از خواندن هر رمان بخوانم. 0 23