لیستهای کتاب میم جیم لیست منتشر کرد. 1404/1/30 بهترین رمانهای ایرانی که خوندم 14 کتاب بخونید و لذت ببرید 0 0 آیوی لیست منتشر کرد. 1403/11/5 سفری به دنیای ایرانی 3 کتاب مرنج و مرنجان(رنج مقدس) 0 0 ریحانه لیست منتشر کرد. 1403/9/7 کتاب های آدمی که قبلا بودم 19 کتاب این لیست تقدیم به ریحانه ای که دیگر نیستم و تفکراتی که خیلی هایشان را دیگر ندارم... شاید از آنچه بودم خوشنود نباشم ولی بدون آن نمیتوانستم به اینجا برسم🫠 0 4 ♡حنانه♡ لیست منتشر کرد. 1403/5/26 از ۱۵ تا ۲۵ سال 5 کتاب اولینبار ۱۷ ساله بودم که این کتابها رو خوندم. حالا بعد از ۵ سال میبینم درک بهتر و عمیقتری از شخصیتها دارم و راحتتر باهاشون ارتباط میگیرم. اگه روند روایتها براتون مهمه، به همین ترتیبی که شماره گذاری شده بخونین تا رشد شخصیتها رو به چشم ببینین :) 0 8 سیدصالح لیست منتشر کرد. 1401/4/23 کودک و نوجوان 23 کتاب (در حال تکمیل) کتاب مناسب برای کودک و نوجوان که از اشخاص مختلف تعریفشان را شنیده ام. 0 21 بنت الحیدر لیست منتشر کرد. 1402/9/20 نوشته های خانم شکوریان فرد 21 کتاب خانم شکریان فرد به شدت قلم جذاب و نوجوان پسندی دارن بریم با هم چنتا از کتاب هاشو رو مرور کنیم😉 3 12