لیستهای کتاب فرزند ماه لیست منتشر کرد. 1404/4/22 بهترین کتاب های برای حال خوب و التیام روح 7 کتاب کتاب های که خودم خوندم ،زندگیشون کردم ، حالم رو خوب کردن و کمکم کردن برای التیام و آرامش رو تویه این لیست قرار دادم تا شاید التیام بخش و الهام بخش آدم های دیگری هم بشه . کتاب هایی که مسیر هایی رو از زندگی بهتون نشون میده و هموار ترش میکنه 0 4 mahsa ab لیست منتشر کرد. 1404/3/11 ادبیات شرق آسیا 33 کتاب بهترین کتاب های که از ادبیات کشور های ژاپن ، کره جنوبی و چین خوانده ام 2 119 هانیه لیست منتشر کرد. 1404/2/9 دوست دارم توی ۴۰۴ بخونم 39 کتاب از اونجایی که سال قبل امار کتاب خوندنم افتضاح بود و پراکنده میخوام یه لیست از کتاب های که میخوام بخونم امسال درست کنم و هدفگذاری کنم حس میکنم اینجوری بهم جهت میده که بدونم چی میخوام لبته این کتاب های اصلین کتاب های با موضوعات دیگه ممکن اضافه بشن شاید تو این لیست اضافه کنم شایدم نه شایدم حتی بعضی هاشون حذف کنم ولی فعلا هدفم ایناست 0 10 Nazanin لیست منتشر کرد. 1404/1/6 1403📚🌿 39 کتاب کتاب هایی که در سال ۱۴۰۳ مطالعه شد به ترتیب : 2 10 tahora✨🥺 لیست منتشر کرد. 1403/11/11 روانشناس نوجوان 5 کتاب دوست داری تو سن نوجوانیت برای خودت یه روانشناس باشی؟🥺🥲 چطوری ؟😶🌫️ این کتاب ها رو بخون🫵✨ 0 8 iced Pluto لیست منتشر کرد. 1403/9/23 ادبیات آسیای شرقی ⋆.˚🦋༘⋆ ℬ𝑜𝑜𝓀𝓈 26 کتاب یه لیست پیشنهادی برای علاقه مندان به دنیای K-POP ✮ K-Drama ✮ C-Drama ✮ Anime البته در آینده کتاب های دیگری هم به این لیست اضافه میکنم •ᴗ• 0 6 Nazanin لیست منتشر کرد. 1403/9/9 انگیزشی و روانشناسی ☘️ 22 کتاب کتاب های : انگیزشی روانشناسی توسعه فردی 0 5 tahora✨🥺 لیست منتشر کرد. 1403/6/31 بهترین کتاب نو جوان 12 کتاب بهترین کتاب ها برای دخترانی که تازه به سن نوجوانی رسیدند 🥲✨ 0 6 زینب خدابخش لیست منتشر کرد. 1403/6/30 خواندنیهای ۰۳ 49 کتاب آستانه تحمل درد ۰۳ => ۵۰ کتاب پ.ن: فقط یک کتاب بیشتر... #چند_از_چند 0 17 𝙰𝙽𝚂𝙴𝙻★ لیست منتشر کرد. 1403/3/6 لیست 1۴۰۳ ^^ 47 کتاب کتاب هایی که تو ۱۴۰۳ خوندم:) حس میکنم خیلی زیاد نبوده و میخوام تو سال آینده کتاب های بیشتری بخونم✨✨ 0 41