لیستهای کتاب Setayesh لیست منتشر کرد. دیروز بهترین های فانتزی که خوندم 24 کتاب بهترین کتاب های فانتزی که تا حالا خوندم. (اگه کتاب فانتزی خوبی خوندین که به نظرتون باید تو لیست باشه،حتما بهم بگین🌱) 0 1 غزل، دختر خوانده حافظ✨:) لیست منتشر کرد. 1403/8/7 اساطیر یونان 29 کتاب کتابهایی که از اساطیر یونان هست .. ... 0 65 mohammadtaha1392 لیست منتشر کرد. 1403/6/21 اساطیر یونان و اسکاندیناوی 8 کتاب برای عاشقان نبرد و اساطیر باستانی (من جمله خودم 😂) 0 3 𝙰𝙽𝚂𝙴𝙻★ لیست منتشر کرد. 1403/3/6 لیست 1۴۰۳ ^^ 47 کتاب کتاب هایی که تو ۱۴۰۳ خوندم:) حس میکنم خیلی زیاد نبوده و میخوام تو سال آینده کتاب های بیشتری بخونم✨✨ 0 41 mr.skitcher لیست منتشر کرد. 1403/1/3 Percy Jackson and the gods of olympus 5 کتاب لیست مربوط به اولین پنجگانه کتاب های "پرسی جکسون" نوشته "ریک ریوردان" یعنی "پرسی جکسون و خدایان المپ" هستش 1 1 emma لیست منتشر کرد. 1402/11/14 کمپ دورگه👑 9 کتاب میتوان گفت از زیباترین کتاب هایی که تا به حال خوانده ام کتاب های ریک ریوردن بودند افسانه ای ماجراجویی وپر از هیجان✨️ 11 25