لیستهای کتاب آفتابگردون لیست منتشر کرد. 15 ساعت پیش محرم ۱۴۰۴ 8 کتاب یا ابا عبدالله الحسین 0 3 آفتابگردون لیست منتشر کرد. 1403/8/29 🌟اهل بیت🌟 21 کتاب من همیشه علاقه داشتم به اینکه اهل بیت رو بشناسم. پیامبر رو، مامان فاطمه رو، بابا علی رو، امامهای عزیز دیگه رو؛ ولی هرچی کتاب گیرم میومد پر از کلمات قلمبه سلنبه و پیچیده بود و منو از خوندشون ناامید میکرد؛ تا اینکه خدا منو با این کتابها آشنا کرد. این کتابها رمانهای بسیار جذاب و خلاقانه راجب عزیز دلهای خدا و ما هستن که به من برای شناخت بیشترشون و احساس نزدیکی باهاشون کمک کرد. خوندنشون خالی از لطف نیست. معرفی میکنم: 2 19 عارفه سامی 🧕🏻💍 لیست منتشر کرد. 1403/5/18 کتاب هایی حول محور واقعه عاشــــورا 🕊🤍 9 کتاب این لیست کتاب هایی است که بنده در مورد واقعه عاشورا مطالعه کردم و لذت بردم 😍 کتب دیگری در این مجموعه قرار خواهند گرفت که بنده فعلا سعادت مطالعه شو نداشتم. 0 21 نُها :) لیست منتشر کرد. 1403/5/12 کتاب های ۱۴۰۳ 60 کتاب کتاب هایی که در سال۱۴۰۳ مطالعه شد 0 27 بانو ابراهیمی لیست منتشر کرد. 1403/2/28 1402 7 کتاب لیست کتابهایی که در سال 1402خوندم 0 5 محمدتقی ریاحی لیست منتشر کرد. 1402/12/8 شخصیت های مشهور اسلام🕋 47 کتاب منم بنده اهل بیت نبی ، ستایندهٔ خاک پای وصی ✍️ ابوالقاسم فردوسی 2 12 حــدیث کریمی لیست منتشر کرد. 1402/4/25 محرم به روایت کتاب..! 63 کتاب فهرستی از کتابهایی متناسب با حال و هوای محرم...🖤 ۱. بعضی از کتابها را خودم نخواندم، ان شاءالله خواهم خواند. ۲. اگر کتابی در نظرتان هست بنویسید تا به لیست اضافه شود. ۳. مرتب شده بر اساس امتیاز بهخوان. 24 73