لیستهای کتاب mobina لیست منتشر کرد. 1404/3/30 برای فروش 17 کتاب کتاب های این لیست برای فروش هستن( خوانده شده و خوانده نشده) و برای داشتنشون میتونید به من پیام بدین. 0 2 Makan rjk لیست منتشر کرد. 1404/3/23 لیست بهترین کتاب های فانتزی 43 کتاب ما برای اینکه واقعا فانتزی رو بشناسیم باید بریم سراغ فانتزی های حماسی برای مثال:ارباب حلقه ها🗡 هری پاتر✨️ نغمه اتش و یخ🔥❄️و... 1 9 Sana R لیست منتشر کرد. 1403/11/22 خداوندگار نورها و رنگها✨️ 14 کتاب فانتزیهایی برای گم شدن و یافتن دوباره. 0 4 معصومه میرابوطالبی لیست منتشر کرد. 1403/9/24 فانتزیهایی که دوست دارم 35 کتاب برای نوجوانان و بزرگسالان به مرور هر چی یادم اومد اضافه میکنم 0 18 ماهان خلیلی لیست منتشر کرد. 1403/7/6 فانتزیهای حماسی، والا. 12 کتاب فانتزی والا و فانتزی حماسی زیرشاخه های ادبیات فانتزی هستند که در جهان های خیالی اتفاق می افتند. فانتزی والا، که اغلب با موقعیت آن در یک دنیای "ثانویه" جایگزین و تخیلی مشخص می شود، از فانتزی خفیف که در دنیای واقعی یا "اولیه" با عناصر جادویی روایت می شود، متمایز است. جهان های فانتزی والا معمولاً مجموعه ای از قوانین، جغرافیا و تاریخ خاص خود را دارند. به عنوان مثال می توان به J.R.R. سرزمین میانه تالکین در "ارباب حلقه ها" و شش دوک نشین رابین هاب در "سه گانه Farseer". در همین حال، فانتزی حماسی معمولاً به داستانهایی اطلاق میشود که با مقیاس بزرگ، شخصیتهای گسترده، و مضامین فراگیر خوب در مقابل شر مشخص میشوند. اصطلاح «حماسه» در این زمینه به حماسههای سنتی ادبیات نیز اشاره میکند که اشعار داستانی بلندی در مورد اعمال قهرمانانه هستند. به عنوان مثال، مجموعه «کتاب سقوطکنندگان مالازان» یا «درگذشتگان مالازان» و یا «مردهنامهی مالازان» به خاطر جهانسازی گسترده و روایتهای پیچیدهاش شناخته میشود، داستانهای متعددی را در یک بازه زمانی بزرگ پیوند می زند و به مضامین بزرگ میپردازد. در حالی که هیچ تعریف واحدی وجود ندارد که تمام فانتزی های عالی و حماسی را در بر بگیرد، این اصطلاحات عموماً برای توصیف داستان هایی استفاده می شوند که دامنه وسیعی در زمینه، شخصیت و مضمون دارند و اغلب بر تلاش های بزرگ یا کارهای مهمی مانند سفر به موردور تمرکز می کنند. «ارباب حلقه ها» یا تلاش برای بازگرداندن اژدهاها به جهان در «سه گانه Farseer». 1. The Lord of the Rings by JRR Tolkien 1. ارباب حلقه ها نوشته جی ار ار تالکین 2. A Game Of Thrones by George RR Martin 2. بازی تاج و تخت نوشته جرج ار ار مارتین 3. The Name of the Wind by Patrick Rothfuss 3. نام باد نوشته پاریک راتفوس 4. The Way of Kings by Brandon Sanderson 4. طریق شاهان نوشته براندون سندرسون 5. Gardens Of The Moon by Steven Erikson 5. باغ های ماه نوشته استیون اریکسون 7. Assassin's Apprentice by Robin Hobb 7. کارآموز آدمکشی نوشته رابین هاب 8. The Eye of the World by Robert Jordan 8. چرخ زمان نوشته رابرت جردن 1 17 نسرین سان لیست منتشر کرد. 1403/7/6 از جادوگری خوشِت میاد؟ 73 کتاب سلااام به اولین لیست از سری لیست "موجودات افسانه ای" خوش اومدین! توی هر کدوم از این لیست ها قراره کتاب هایی از موجودات افسانه ای مثل جادوگر/اژدها/خون اشام /پری و... رو داشته باشیم! چرا؟ تا اگر مثل من طرفدار هر کدوم شون هستید به راحتی کتاب های دیگه در موضوع مورد علاقتونو پیدا کنید! این اولین لیست و یکی از بهترین لیست هاست ●اگر به خوناشام و اژدها علاقه دارین حتما باقی لیست هارو ببینید! . _ ممنون میشم که اگر کتابی رو خوندید توی کامنتا نظرتونو بگید تا بقیه هم لذت ببرن! _ و اگر کتابی میشناسید که توی لیست نیست توی کامنت ها بگید تا اضافه کنم . یه دنیا ممنون!♡ 44 230 امیرمهدی دماوندی لیست منتشر کرد. 1403/6/29 تابستون پر کتاب 21 کتاب خب.... من این تابستون حدودا ۲۳تا کتاب خوندم: سلام اول غرور و تعصب صداهای دیگر مقتل مظلوم شاهین مالت چرخ زمان ۱ بخش اول و دوم قیام سرخ ۱ قیام سرخ ۲(پسر زرین) سخنان تابناک الیاژ قانون کافه لات ها داستان برده ها عشق های فراموش شده(گل و نوروز) خیال کشتن ارباب حلقه ها ۱ رایریا فرزند عزیز نگهبان(از مجموعه جک ریچر) اندکی نفرت تساوی حقوق(دنیای تخت) فصل استخوان گرگ در سایه خلاصه که خیلی حال داد😁 0 4 حسنشونم لیست منتشر کرد. 1403/3/12 فانتزیها و جناییها 20 کتاب سیر مطالعاتی من برای کتب فانتزی و جنایی 0 22