لیستهای کتاب نگارین مثنوی لیست منتشر کرد. 1404/5/5 کتاب های مورد علاقم 41 کتاب کتاب هایی که تو لیست خریدم هستن و حتما دوست دارم که بخونمشون.🥹✨ 0 26 Arad solati لیست منتشر کرد. 1404/5/3 کتاب های نوجوان 11 کتاب خوب این یه لیست برای کتاب های نوجوانانه چون خودمم نوجوانم و کتابم تقریباً زیاد میخونم بنظرم تو بازه سنی ۱۱ تا ۱۵ سال و خوب تقریبا هم کتابای قدیمی نویسندگان مشهور هم هستن مثل مارک تواین و چارلز دیکنز و ژول ورن و من کتاب بد معرفی نمیکنم ( وی خود شیفته است)ودر ادامه میبینید: 0 3 زهرا سادات گوهری لیست منتشر کرد. 1404/4/1 آرامش! حواسپرتکن! 41 کتاب نمیدونستم اسم لیست رو چی بذارم. ولی این مجموعهای از کتابهاییه که این روزها؛ میتونه آرامش بخش باشه... حداقل برای من که بوده. سعی کردم دو مدل کتاب بیارم: ۱-اونهایی که اونقدر بدبختی دارن که باعث میشه همهی اخباری که خوندیم رو فراموش کنیم. ۲-اونهایی که اونقدر آرامش بخش هستن که باعث میشن فکر کنیم همهی این اتفاقات کابوس بوده! امیدوارم به کارتون بیاد✨ پ.ن: از مجموعه ها سعی کردم فقط یک جلد قرار بدم. پ.ن۲: خیلی لیست قاطی پاتی ایه. هرچی به ذهنم رسید گذاشتم. پ.ن۳: لیست به مرور و قطعا تکمیل میشه. 15 218 زهرا سادات گوهری لیست منتشر کرد. 1403/9/7 هدیه ها:)))) 39 کتاب بسم الله الرحمن الرحیم این لیستی از کتابهاییه که هدیه گرفتم ... کتاب هدیه بدید، بهترین هدیه ست:)))) این کتاب ها مربوط به سال های مختلفی هستند... اکثریتشون مال خیلی سال پیش هستن. 2 11 سارا هوشمند لیست منتشر کرد. 1403/4/1 کودک و نوجوان 29 کتاب کتابهایی برای کتابخوان کردن کودکان و نوجوانان در تابستان ۱۴۰۳ :) 0 7 زهرا سادات گوهری لیست منتشر کرد. 1403/3/16 خوب های دنیای خیال(ژانر فانتزی) از نظر من 26 کتاب من عاشق ژانر فانتزی یا بخوام جزئی تر بگم، فانتزی _حماسی هستم.توی این لیست تموم کتابهای فانتزی ای که میشناسم و واقعا خوبن رو میخوام معرفی بکنم...و دوستشون دارم...خلاصه همین دیگه :) 0 11 Kim Reyhane لیست منتشر کرد. 1402/11/6 کتاب هایی که دوباره باید بخوانمشان:)))) 11 کتاب 💜 0 10