لیستهای کتاب ابرک☁️ لیست منتشر کرد. 1403/9/23 امنیتی طور 🕶️ 11 کتاب سلیقه ای طور 0 13 فاطمه خانوم ؛ لیست منتشر کرد. 1403/6/21 کتاب های امنیتی_سیاسی 16 کتاب ژانر امنیتی_سیاسی یکی از جذاب ترین و خاص پسند ترین و پر فروش ترین ژانر هاست که اتفاقا کتاب های زیادی در این زمینه چاپ میشه و به دست خوانندگان عزیز میرسه ؛ به نظرم بهتره یه سر به جذاب ترین کتاب های این ژانر بزنیم (: 0 8 fateme لیست منتشر کرد. 1403/4/27 کتاب های نهچندان شناخته شده که ارزش خواندن دارند. 27 کتاب این لیست رو بخاطر کتابهایی منتشر کردم که در حقشون اجحاف شده و شاید بیشتر از کتابهای معرفی شده تو بوکتاک و... ارزش خوندن داشته باشن . 0 9 بنت الحیدر لیست منتشر کرد. 1402/12/6 گاندو طور هیجانی 🤙🏻 7 کتاب سلام اینجا کتاب هایی میبینید با ژانر گاندو طور که هر کدوم موضوع های خودشون رو دارن ولی در کل همشون هیجان انگیز و پلیسی هستند 👌 0 16 رجاء لیست منتشر کرد. 1402/8/26 گاندو طور😁 7 کتاب کتاب های بشدت جذاب در ژانر خودشون👌 روند حل پرونده ها خیلی جذاب بود 3جلد خانم شکوریان فرد بیشتر گاندو طور بود حس میکردی داری گاندو رو میخونی 1 7 زهراسادات احمدزاده لیست منتشر کرد. 1402/4/10 با احترام "تنها برای یکبار"! 10 کتاب ممنون از خَرَندهی این کتابها که اجازه نداد پول پاشون بدم🗿 چه بسا بعضا خودم قربانی شدم:/// 7 1 بنت الحیدر لیست منتشر کرد. 1402/9/22 باید تا آخر ۱۴۰۲ بخونم😉 15 کتاب لیستی از کتاب هایی که باید تا آخر ۱۴۰۲ تمومش کنم 0 13 حمیدرضا یاسمی لیست منتشر کرد. 1402/8/14 رمانهای جذاب امنیتی 28 کتاب شاید دوست داشته باشید یه رمان مهیج پر از تعقیب و گریز و موقعیت های حساس و نفس گیر بخونید من به شخصه خیلی به این رمان ها علاقه مندم چون به زندگیم هیجان میبخشه و خیلی وقتا یه شبه این کتابایی که تو این لیست براتون قرار دادم رو خوندم ، دوست دارم شما هم با این کتابا آشنا بشید تا شاید اگه زندگیتون یه زمانی یکنواخت شد یه سری بهشون بزنید. 1 23 بنت الحیدر لیست منتشر کرد. 1402/9/20 نوشته های خانم شکوریان فرد 21 کتاب خانم شکریان فرد به شدت قلم جذاب و نوجوان پسندی دارن بریم با هم چنتا از کتاب هاشو رو مرور کنیم😉 3 12