لیستهای کتاب مرضیه صفری لیست منتشر کرد. 1403/11/27 رفیق نیمهراه 18 کتاب کتاب های رها شده عزیز، بلاخره تصمیم گرفتم وارد لیست خواندههای اینجا قرارتون بدم. امیدوارم «بهخوان» به جای پیام فلان دوست فلان کتاب را خواند، بنویسه :«فلان دوست فلان کتاب را به کتابخانهاش افزود» من برای کتاب های لیست حاضر رفیق نیمه راه بودم. گاها پنجاه صفحه مونده بود کتاب تموم شه و گاها دویست صفحه. فرقی نداشت. به محض اینکه ارتباطم با کتاب قطع میشد رهاشون میکردم. باید بگم بیشتر این کتاب ها رو بسیار دوست داشتم فقط گاهی ادامه دادنشون برام سنگین بود . در نهایت بهشون برمیگردم تا پنجره های باز ذهنم بسته شه. 0 4 مرضیه صفری لیست منتشر کرد. 1403/12/1 آرام خیال 7 کتاب (به مرور اضافه میشه) 0 6 فائقه لیست منتشر کرد. 1403/10/10 آمریکا 5 کتاب 🇺🇲 0 1 فاطمه معروفی لیست منتشر کرد. 1403/9/7 پذیرش مرگ و سوگواری 8 کتاب لیست کتابهایی که میتونه به پذیرش مرگ عزیزان و نحوهی سوگواری ما کمک کنه و بهمون این فرصت رو بده که راحت تر با این قضیه کنار بیام.. لیست کتابها در حال اپدیته… 0 20 فاطمه لیست منتشر کرد. 1403/9/24 کتابهای روانشناسی خوبی که خوندم. 10 کتاب اگه مثل من دانشجو این رشته هستین یا به خوندن کتابهای حوزه روانشناسی علاقه دارید میتونید از این لیست استفاده کنید🤍 2 2 فاطمه معروفی لیست منتشر کرد. 1403/9/6 رمانهایی در باب وجود 4 کتاب لیستی برای علاقمندان به روانشناسی وجودی 😇 ( درک مرگ، ترس از آینده و زیستن در لحظهی حال ) این لیست در حال اپدیت میباشد…. 🔁 0 7 مریم لیست منتشر کرد. 1403/5/5 لیست کتاب های یالوم که عاشقشان هستم 3 کتاب کتاب های یالوم برای علاقمندان روانشناسی و خصوصا دانشجویان این رشته بسیار عالیست 0 1 shadab لیست منتشر کرد. 1402/11/10 عالی ولی نه واسه من 11 کتاب اینا شاهکارهایی هستن که من نصفه رها کردم یا اصلا نتونستم بیشتر از چند صفحه تحمل کنم 0 6